Δυστυχώς η Κούνεβα δεν "καθάρισε"

Η Κούνεβα σε νεαρή ηλικία
Του Στρατή Μαζίδη

Πρόσωπο των ημερών και πάλι η Κωνσταντίνα Κούνεβα. Λες και όποτε χρειάζεται κάτι αυτή η επικαιρότητα, ένα θύμα για την ακρίβεια, θα αναζητήσει για να βρει την "Κούνεβά" του.

Τότε, το 2008, ήταν οι νταήδες που έπρεπε να της κλείσουν το στόμα γιατί τολμούσε να ζητήσει τα αυτονόητα. Η καθαρίστρια Κούνεβα που είχε σπουδάσει Αρχαιολογία-Ιστορία στην πατρίδα της και ήρθε το 2001 στην Ελλάδα από ανάγκη λόγω του άρρωστου παιδιού της κάνοντας μια τίμια και σκληρή δουλειά, έζησε τον εφιάλτη. Επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπό της, την ώρα που επέστρεφε μετά από ένα σκληρό μεροκάματο σπίτι της. Έκτοτε έζησε ένα Γολγοθά με αλλεπάλληλα χειρουργεία και νοσηλείες.

Το λυπηρό για την Κούνεβα είναι πως κάθε μέρα που κοιτάζεται στον καθρέπτη ξαναζεί εκείνη την επίθεση.

Στη συνέχεια έπεσαν οι πολιτικοί καπηλευτές των πάντων, της άλλαξαν στολή και την έντυσαν ευρωβουλευτή. Γιατί; Διότι έτσι έπρεπε. Αυτό ήταν η επιταγή των ψευδο-αριστερών γονιδίων, μιας επίπλαστης αριστεράς που σαν ανέβηκε στην εξουσία, είδαμε όλοι τι εστί.

Και τώρα η Κούνεβα δέχεται ακόμη μια επίθεση γιατί έχει χρήματα στην κατοχή της. Τα έκλεψε; Όχι. Δέχθηκε δωρεές, κέρδισε αποζημιώσεις και πλέον έχει ένα πλουσιοπάροχο εισόδημα ως ευρωβουλευτής.

Το κακό στην υπόθεση της Κούνεβα είναι ότι δεν "καθάρισε". Η θυσία της δεν καθάρισε ούτε στο ελάχιστο το σκοτεινό τοπίο των εργασιακών σχέσεων που συναντούμε πολλές φορές στον ιδιωτικό τομέα.

Η πορεία της Κούνεβα και τα όσα έζησε, έπρεπε να "εξαργυρωθούν" στην κοινωνία και τη διασφάλιση της τήρησης των εργασιακών σχέσεων, οι οποίες βέβαια πάνε πλέον και επίσημα περίπατο ελέω μνημονίων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail