Σχηματίζεται Οικουμενική Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό το Σώρρα!

Αναδημοσίευση από: kontranews.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Από το καλοκαίρι του 2008 που ξέσπασε η κρίση της ελληνικής οικονομίας και μετά από εννέα έτη βαθύτατης ύφεσης, απορία προκαλεί η διαπίστωση ότι στην εγχώρια πολιτική σκηνή, δεν εμφανίστηκε κάποιος ηγέτης του αναστήματος ενός Ιωάννη Καποδίστρια (1776-1831), Χαρίλαου Τρικούπη (1832-1896), Γεωργίου Θεοτόκη (1844-1916) και Ελευθέριου Βενιζέλου (1864-1936). Ένας πολιτικός ηγέτης που θα μας λύτρωνε από τα μνημόνια, θα έδινε αναπτυξιακό όραμα στη χώρα και σύριζα θα έκοβε τα πλοκάμια της εγχώριας πολιτικοοικονομικής διαφθοράς. Ποιες είναι οι πολιτικές φυσιογνωμίες που μετά το 2008 έχουν αναδειχτεί από το φάσμα της οικονομικής-δημοσιονομικής κρίσης; Τα πολιτικά πρόσωπα που στην εποχή των μνημονίων είχαν ή έχουν τα χαλινάρια της κυβερνητικής ηγεσίας, είναι οι Γιώργος Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ), Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος. Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, τους εμπιστεύτηκε να κυβερνήσουν και να λύσουν τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα της χώρας.

Ερώτημα: Ποιοι εκ των προαναφερθέντων πολιτικών αρχηγών, αυτά που υποσχόταν προεκλογικά τα εφάρμοσε μετεκλογικά; Ποιος εξ αυτών προεκλογικά είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό; Η απάντηση είναι ουδείς. Ο ΓΑΠ έλεγε στους ψηφοφόρους ότι «λεφτά υπάρχουν» και μάλιστα μπόλικα. Να φάνε και οι κότες. Έγινε πρωθυπουργός και είδαμε τα χαΐρια του. Μετά από μερικούς μήνες μας πέταξε στο λάκκο των μνημονίων. Ο Αντώνης Σαμαράς είχε εφεύρει το παραμύθι των Ζαππείων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, υποσχόμενος ότι με την ανάληψη της πρωθυπουργίας θα ξέσκιζε σελίδα-σελίδα τα μνημόνια. Το αποτέλεσμα ήταν από τον Φεβρουάριο του 2012 και έως τον Αύγουστο του 2015 να ψηφίσει το δεύτερο και το τρίτο μνημόνιο. Ο Πάνος Καμμένος πριν τις εκλογές της 22ας Ιανουαρίου 2015, είχε πει από τη βουνοκορφή του Κουγκίου την εξής αλησμόνητη φράση: «Εγώ είμαι άντρας και φοράω παντελόνια. Ούτε νεκρός δεν θα ψηφίσω μνημόνια». Αρκετοί από εμάς τους είχαμε πιστέψει, συστρατευτήκαμε μαζί τους για να φύγουμε από τα μνημόνια και τίμια αγωνιστήκαμε για μια καλύτερη Ελλάδα. Δυστυχώς, μας πουλήσανε. Εμείς όμως παραμένουμε στις επάλξεις του αντιμνημονιακού αγώνα, γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε στον “εναλλακτικό δρόμο”, δηλαδή στην εναλλακτική των μνημονίων οικονομική πολιτική, που θα συντελέσει στην επίλυση των προβλημάτων της εθνικής μας οικονομίας και θα συμβάλλει στην άνοδο της κοινωνικής ευημερίας.

Στην αλυσίδα των ψευταράδων πολιτικών έρχεται να προστεθεί ένας μυθομανής, ακούγοντας στο όνομα Αρτέμης Σώρρας. Ο κύριος Σώρρας πλασάρεται ως αρχηγός του υπό εκκόλαψη κόμματος “Ελλήνων Συνέλευσης”. Ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι κατέχει ή εκπροσωπεί περιουσιακά στοιχεία από ομόλογα έως χρυσό, συνολικής αξίας αρκετών τρισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν αρκείται στα δις αλλά στα τρις. Ισχυρίζεται ότι με τον αμύθητο θησαυρό που κατέχει, ως εθνικός ευεργέτης είναι διατεθειμένος με την άνοδό του στην πρωθυπουργία, να ξεχρεώσει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και παράλληλα να ξεπληρώσει στις τράπεζες, στις εφορίες, στο ΙΚΑ, κ.λπ., τα χρέη όλων των ελληνικών νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Τα λεφτά που έχει είναι τόσα πολλά, που σε ομιλίες του αναφέρει ότι είναι διατεθειμένος να δώσει μερικά τρισεκατομμύρια για να ξεχρεώσουν τα χρέη τους και άλλες χώρες. Σε πρόσφατη ομιλία του, με την παρουσία χιλιάδων οπαδών του κόμματός του, είπε ότι κατέχει το χρυσό δακτυλίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που του δίνει την δυνατότητα να έχει πρόσβαση στο χρυσάφι του Ιάπωνα στρατηγού Γιαμασίτα αξίας 115 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο λαός που παρακολουθούσε την ομιλία του φώναζε, “εσύ θα μας σώσεις”. Δηλαδή, ο Σώρρας έχει περιουσιακά στοιχεία που η αξίας τους είναι διπλάσια από το ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) όλων των χωρών του κόσμου. Ο λαός τον πιστεύει, καθότι τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματός του, ξεπερνούν ήδη τα 100.000 άτομα. Τι χαράτσια και πετσοκόμματα μισθών και συντάξεων, Σώρρας και πάλι Σώρρας. Φήμες αναφέρουν ότι σύντομα θα σχηματιστεί Οικουμενική Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αρτέμη Σώρρα, για να σωθούμε και να κολυμπήσουμε όλοι μαζί στον πακτωλό του Γιαμασίτα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail