Νέο χτύπημα στην Τουρκία - Ισχυρή έκρηξη στα Δικαστήρια της Σμύρνης - Τέσσερις νεκροί

Freepen.gr - Ισχυρή διπλή έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγο κοντά στα Δικαστήρια στην περιοχή Bayraklý της Σμύρνης. Η έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο όχημα το οποίο επί της ουσίας στόχευε στην είσοδο των Δικαστηρίων από όπου εισέρχονται οι δικαστές.

Πλήθος ασθενοφόρων και περιπολικών έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Dogan τρεις ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών, οι εκ των οποίων έπεσαν νεκροί, καθώς επίσης φέρεται ότι σκοτώθηκε κι ένας αστυνομικός ενώ άλλοι έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε σύνολο 10 τραυματιών. Επίσης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής έχασε τη ζωή του κι ένας υπάλληλος των δικαστηρίων.

Το βίντεο της έκρηξης

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι απογορεύθηκε στα ΜΜΕ να μεταδίδουν πληροφορίες σχετικά με το συμβάν ενώ Κούρδοι ακτιβιστές του διαδικτύου αναφέρουν στο twitter πως παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία (ορισμένοι μιλούν για μπλοκάρισμα) η πρόσβαση στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Τις φωτογραφίες των δραστών ανήρτησε το dokuz8.











 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail