Θέλω να απολυθούν εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που...

Του Αγη Βερούτη

- Θέλω να απολυθούν εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έχουν πραγματικό αντικείμενο εργασίας και κοροϊδεύουν την κοινωνία.

- Θέλω να απολυθούν εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που σκοπίμως καθυστερούν να κάνουν τη δουλειά τους ώσπου ο πολίτης που βλάπτουν με την καθυστέρηση τους να τους δώσει χρήματα για να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται.

- Θέλω να απολυθούν εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνουν ένα τυχαίο χαρτί στο χέρι και κάνουν το γύρο της υπηρεσίας για να παραστήσουν ότι έχουν λόγο εργασίας.

- Θέλω να απολυθούν εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν πατάνε στην υπηρεσία τους.

- Θέλω να απολυθούν εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που μιλάνε υποτιμητικά στους πολίτες από τον κόπο των οποίων πληρώνονται.

- Θέλω να απολυθούν εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν κοπάνα από τη δουλειά τους και νιώθουν ικανοποίηση πως δουλεύουν λιγότερο για να αμείβονται παραπάνω από αυτό που έχουν συμφωνήσει.

- Θέλω να απολυθούν εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν σε άχρηστους οργανισμούς που δεν παράγουν όφελος για την κοινωνία, και πρέπει να καταργηθούν.

Θέλω εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν σωστά και ΚΑΛΑ τη δουλειά τους, να αμείβονται ΔΙΚΑΙΑ: καλύτερα από εκείνους που την κάνουν μέτρια, και πολύ καλύτερα από εκείνους που δεν την κάνουν σωστά.

ΔΕΝ θέλω να απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος γιατί κάποιος πολιτικός αποφάσισε πως δεν του αρέσει η φάτσα του δημοσίου υπαλλήλου.

Έτσι κι'αλλιώς το Σύνταγμα ΟΡΘΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε πολιτικούς να κάνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων! Δεν είναι αρμόδιοι.

Αρμόδιοι θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟΝ οι ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί αξιολογητές τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail