Τον κόμπο που δεν μπόρεσε να λύσει η ελίτ της Δύσης, κόβει ο Τραμπ με τη χατζάρα

ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ
Έχω πει πολλές φορές ότι τους Τραμπ τους φέρνει στη εξουσία η ευνουχισμένη, πλαδαρή, ατελέσφορη πολιτική ορθότητα. Όταν άρχισε να διογκώνεται η προσφυγική ροή, έγραψα ότι δεν μας ενδιαφέρει αν αυτοί που έρχονται είναι πρόσφυγες πολέμου ή οικονομικοί μετανάστες. 

Μας ενδιαφέρει ένα πράγμα μόνο: αν έρχονται στην Ευρώπη για να γίνουν ευρωπαίοι πολίτες επειδή ερωτεύτηκαν τον πολιτισμό και την ελευθερία της, ή έρχονται κουβαλώντας τον πολιτισμικό τους μεσαίωνα με απώτερο στόχο, ομολογημένο ή ανομολόγητο να την μετατρέψουν σε ισλαμικό χαλιφάτο. 

Και υπέδειξα τρόπους ώστε να γίνει αυτός ο διαχωρισμός. 

Φυσικά άκουσα τα εξ αμάξης από όλους τους ιδεοληπτικούς, αριστερούς και δεξιούς. 

Η πολιτική ορθότητα δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που έρχονται υπάρχουν και τζιχαντιστές αλλά και πολλοί φανατικοί θρησκόληπτοι που καίνε τους καταυλισμούς τους αν το κρέας που τους σερβίρεις δεν ειναι χαλάλ. 

Έτσι όμως το πρόβλημα διογκώνεται όλο και περισσότερο. Αυτόν λοιπόν το κόμπο που δεν μπόρεσαν οι κυβερνητικές ελίτ της Δύσης να λύσουν, έρχεται ο Τραμπ και τον κόβει με τη χατζάρα: απαγορεύεται η είσοδος σε μουσουλμάνους. Ούτε αυτή είναι λύση. 

Αλλά αυτή τη "λύση" την έφερε η προηγούμενη ακινησία. Για να συνεννοούμαστε.

Πάντως τώρα που ο Τραμπ έδειξε την αμερικανική πυγμή απέναντι στον ισλαμικό κίνδυνο περιμένω και μια αντίστοιχη σθεναρή στάση απέναντι στη μήτρα του εξτρεμισμού και χρηματοδότη όλων σχεδόν των τζιχαντιστικών επιθέσεων, τη Σαουδική Αραβία. Μαγκιές όχι μόνο στα φτωχαδάκια, ε; Ελπίζω να συμφωνούν και οι 7 αδελφές (που είναι πλέον 4...).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail