Τα άκουσε ο Φλαμπουράρης στο νοσοκομείο Χαλκίδας: «Δείτε αυτό το χάλι…Τα ψέματα τελείωσαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Τις έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων στο νοσοκομείο Χαλκίδας άκουσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις.

«Θα κάνετε προσλήψεις; Τα ψέματα τελείωσαν… Δείτε το χάλι που επικρατεί».

«Να ακούσετε πως δουλεύει το προσωπικό με δύο τραυματιοφορείς σε όλο το νοσοκομείο…», φώναζαν οι εργαζόμενοι στον υπουργό.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια που δύο άτομα δίνεται τη μάχη για την υγεία στην περιοχή», ήταν η απάντηση του κ. Φλαμπουράρη που εξόργισε τους παρευρισκόμενους: «Μας έχετε φορτώσει και το hot spot», «210 κενές οργανικές θέσεις, το νοσοκομείο είναι άδειο» του απάντησαν.

«Οτι μπορούμε το κάνουμε» ανέφερε ο υπουργός για να δεσμευθεί λέγοντας «Τα καταγράφω όλα. Τις ελλείψεις, θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να τις αντιμετωπίσει με τη συγκεκριμένη κατάσταση που επικρατεί και τις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές και η οικονομική και κοινωνική κατάσταση», υποσχέθηκε για να παρατηρήσει επίσης ότι «αυτό που είδα, η κατάσταση που αντίκρισα, είναι καλύτερη από πολλά νοσοκομεία στην Αττική».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail