Δεν υπάρχει τίποτε ΔΟΛιο με το Βήμα και τα Νέα - Το σχέδιο ήταν πολύ απλό

Του Στρατή Μαζίδη

«ΔΟΛ, Βήμα, Νέα, π. συριζαίος βουλευτής και δημοσιογράφος τώρα επικεφαλής του Οργανισμού, διαπλοκές, σενάρια κτλ». Αυτά ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες.

Τα πράγματα νομίζω είναι πολύ πιο απλά.

Υπήρξε μια διαμάχη από χρόνια. Ας μην ξεχνάμε πως μια εποχή ο υιός Ψυχάρη ήταν βουλευτής της ΝΔ επί κυβερνήσεως Σαμαρά και παραιτήθηκε στα τελευταία της.

Τότε φαίνεται ότι με εκείνες τις συναντήσεις παρουσία γατών από τα Ιμαλάια κάτι πήγε να γίνει αλλά δεν ευδοκίμησε.

Τελικώς στη διαμάχη φαίνεται πως ο Οργανισμός υπέκυψε. Ο ΣΥΡΙΖΑ νίκησε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφερόταν να πάρει τις δύο ιστορικές εφημερίδες με το μέρος του. Ήθελε απλά να στείλει το μήνυμα ότι κέρδισε και αυτό επικυρώθηκε με την ύψωση της σημαίας του στο κτίριο, δηλαδή την ανάληψη των ηνίων από ένα σημαντικό στέλεχός του. 

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε μια στροφή των εφημερίδων προς το μέρος του, η οποία θα συμβεί ούτως ή άλλως, απλά θα βρισκόταν κάποιος άγνωστος να αναλάβει την ευθύνη του Οργανισμού.

Αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει είναι να περάσει το μήνυμα της τελικής επικράτησης. Παράλληλα, κι ενώ οδεύουμε προς τις εκλογές (όποτε κι αν πραγματοποιηθούν) ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετρά δύο έντυπα (και με βαρύ όνομα) εναντίον του λιγότερα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail