Το timeline μου γέμισε με δένδρα φορτωμένα μπιχλιμπίδια και γελαστά πρόσωπα που παριστάνουν πως όλα πάνε καλά

Του Αγη Βερούτη

Παρατηρώ με ενδιαφέρον πώς τις τελευταίες ημέρες το ταϊμλάιν μου έχει γεμίσει με χαρούμενες εικόνες από χριστουγεννιάτικα δέντρα φορτωμένα μπιχλιμπίδια και γελαστά πρόσωπα που παριστάνουν πως όλα πάνε καλά. 

Μετάξυ αυτών που νιώθουν την ανάγκη να υποκριθούν πως όλα είναι φυσιολογικά έπιασα και τον εαυτό μου. 

Δεν είναι!

50% των Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της ΦΤΩΧΕΙΑΣ και 19% κάτω από το όριο της ΑΚΡΑΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. 

Το 1/3 των φόρων γίνεται κρατική "επιχορήγηση" συντάξεων (€20 δις το χρόνο), δηλαδή παίρνει από τους εξαθλιωμένους για να δώσει στά πελατάκια που βγήκανε στη "σύνταξη" από τα 45-50, να ζούνε αραχτοί και ανέμελοι. Από το 2000 αυτοί έχουν πάρει €230 δις ΠΑΡΑΠΑΝΩ από όσες εισφορές πληρώσανε οι υπόλοιποι Έλληνες στην ίδια περίοδο. 

Κατηγορεί δε, μια μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας, τον Σόιμπλε γιατί δεν μας χαρίζει κι'άλλα για να δώσουμε πάλι σ'αυτούς. Ζώα.

Φυσικά, αυτοί που λαμβάνουν αυτά τα 36% των φόρων μας, γκρινιάζουν προς τα έξω αλλά μέσα τους δεν πιστεύουν την κωλοφαρδία τους να ζουνε σε μια χώρα ηλιθίων που αποσυντίθεται οικειοθελώς για να συνεχίζει να δίνει €8,5 δις το χρόνο σε "δήθεν συνταξιούχους" ηλικίας κάτω των 62, και μάλιστα ψηφίζει ξανά και ξανά όσους υπόσχονται να διατηρήσουν αυτή την κατάφωρη αδικία εις βάρος των Αθλίων. 

Τελευταία έβγαλε μια λούμπεν κυβέρνηση για να συνεχίσει την παράνοια. 

Εύχομαι να είστε όλοι καλά, αλλά περισσότερο εύχομαι να αρχίσετε να σκέφτεστε. 

Είναι απαραίτητο για την επιβίωση της χώρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail