Σκοτεινοί και γερόλυκοι δολοφόνοι τα MiG - Έκανα πυροτέχνημα το κονβοί στην άγρια νύχτα

Στρατής Μαζίδης

Τα συριακά Mig της δεκαετίας του 1970 τα οποία εδρεύουν στην αεροπορική βάση του Ντέιρ Εζόρ αποδεικνύουν στην πράξη πως τα παλιά κόκαλα καλά κρατούν.

Στρατιωτική πηγή αναφέρει στο αραβικό Al-Masdar ότι η Συριακή Αεροπορία πραγματοποίησε μια ειδική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας στα περίχωρα της επαρχίας κάνοντας πυροτέχνημα ένα κονβόι της ISIS.

Οι μυστικές υπηρεσίες έλαβαν σήμα από τους συνδέσμους τους στο Ντέιρ Εζόρ πως ένα κονβόι της οργάνωσης κινείται στον αυτοκινητόδρομο Al-Mayadeen - Thayem. Το κονβόι αποτελείτο από 9 οχήματα τα οποία έρχονταν από το Ιράκ μεταφέροντας τους επίλεκτους 'inghimasi' μαχητές μαζί με τον γαλλικής καταγωγής διοικητή τους, Abou Aisha Marsillia.

Το κονβόι έκανε μια στάση στην περιοχή των πετρελαιοπηγών Thayem στο όρος Thardeh. Ωστόσο λίγο μετά δέχθηκαν βαρύ βομβαρδισμό από τη Συριακή Αεροπορία η οποία διέθετε τις ακριβείς συντεταγμένες από τους συνδέσμους.

Αρκετά οχήματα καταστράφηκαν ενώ όσοι κατάφεραν να γλυτώσουν διέφυγαν σε ένα γειτονικό φαράγγι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail