Θέλουν λιγότερους ή περισσότερους Μαροκινούς στην Ολλανδία;

Του Son Ofeon
 
O Ολλανδός πολιτικός Geert Wilders δήλωσε την Παρασκευή ότι η καταδίκη του για το ότι εξύβρισε τους Μαροκινούς και παρακινούσε σε διακρίσεις σε βάρος τους ήταν μια προσπάθεια να τον φιμώσουν πριν τις εθνικές εκλογές τον Μάρτιο, που θα αποτύχει.
 
Ο Wilders καταδικάστηκε για ένα τηλεοπτικό περιστατικό το 2014 , στο οποίο καθοδήγησε τους υποστηρικτές του να φωνάξουν ότι ήθελαν “Λιγότερους! Λιγότερους! Λιγότερους!" Μαροκινούς στην Ολλανδία.
 
Σε μια βιντεοσκοπημένη απάντηση στην απόφαση, στην οποία δεν παρέστη αυτοπροσώπως, ο Wilders είπε: “Εγώ ποτέ δεν θα σιγήσω”. Είπε ότι η απόφαση ήταν μια προσπάθεια να "εξουδετερώσουν τον ηγέτη (τον ίδιο) του μεγαλύτερου και πιο δημοφιλούς κόμματος της αντιπολίτευσης στην Ολλανδία”.
 
Το "Κόμμα της Ελευθερίας" του Wilders προηγείται του συντηρητικού κόμματος VVD του Πρωθυπουργού Mark Rutte σε ορισμένες δημοσκοπήσεις πριν από τις εθνικές κοινοβουλευτικές εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου.
 
 
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
 
Σε μία επίδειξη αντιδημοκρατικών αντανακλαστικών, τρεις φανατικοί δικαστές στην Ολλανδία αποφάσισαν να “καταδικάσουν” τον ηγέτη του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, γιατί τόλμησε να ρωτήσει τους οπαδούς του, αν θέλουν περισσότερους ή λιγότερους Μαροκινούς στην Ολλανδία.
 
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο τηλεοπτικό περιστατικό, που γυρίστηκε στις 19 Μαρτίου του 2014.
 
Σ’ αυτό φαίνεται ο Wilders να ρωτάει τρεις ερωτήσεις τους οπαδούς του. 
 
Στην επίμαχη τρίτη ερώτηση, αν θέλουν περισσότερους ή λιγότερους Μαροκινούς στην Ολλανδία, 
του απαντούν ρυθμικά : Λιγότερους! Λιγότερους! Λιγότερους!
 
Γι’ αυτήν την “καθοδήγηση” καταδικάστηκε από τους 3 “φανατικούς” δικαστές.
 
 
Το πραγματικό περιστατικό όμως υπέστη μοντάζ, μίκρυνε σε διάρκεια και εμφανίστηκε έτσι:
 
 
Παρέμεινε μόνο η επίμαχη ερώτηση.
 
Αφαιρέθηκαν οι δύο πρώτες ερωτήσεις και η απάντηση του κοινού σ’ αυτές.
 
Ποιά ήταν η πρώτη ερώτηση;
 
Θέλετε περισσότερη ή λιγότερη Ευρωπαική ‘Ενωση;
 
H απάντηση του κοινού ήταν: “Λιγότερη! Λιγότερη! Λιγότερη!”
 
Mπορείτε να απαντήσετε και εσείς.
 
Έγινε ή όχι μοντάζ στις δηλώσεις του Wilders προς το εκλογικό κοινό του;
 
Xρησιμοποιήθηκε ψευδές υλικό για την καταδίκη του ή όχι;
 
Ήταν οι δικαστές του Wilders αμερόληπτοι , φανατικοί ή ανίκανοι;
 
Tι πόνεσε περισσότερο τους Ολλανδούς φανατικούς υποστηρικτές της Ευρωπαικής ‘Ενωσης;
 
H απάντηση για την Ευρωπαική Ένωση ή η απάντηση για τους λιγότερους Μαροκινούς;
TA TΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ-ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥ. ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ "ΛΑΙΚΙΣΤΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ...

Σημειώνω ότι η "καταδίκη" του Wilders δεν έχει κανένα πρακτικό αντίκρυσμα και δεν πρόκειται να πάει φυλακή.
 
Με παρόμοιο τρόπο επιχείρησαν το 2010 να "τιμωρήσουν" την Marine Lepen για δηλώσεις της ενάντια στους μουσουλμάνους στη Λυών.
 
To αρμόδιο γαλλικό δικαστήριο όμως στις 15.12.2015 την αθώωσε...
 
Oι φανατικοί της Ευρωπαικής Ένωσης έπαιξαν αρκετά με τη δικαιοσύνη στη Γαλλία και την Ολλανδία, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τίποτα.
 
Στις 15 Μαρτίου 2017 οι Ολλανδοί πολίτες θα αποφασίσουν, αν θέλουν κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Wilders ή όχι και αν επιθυμούν λιγότερη Ευρωπαική ‘Ενωση ή όχι.
 
Το ερώτημα για τους Μαροκινούς δεν θα τους απασχολήσει, αλλά σίγουρα η οποιαδήποτε ολλανδική κυβέρνηση θα ενεργοποιήσει στη συνέχεια τη συμφωνία του Δουβλίνου και θα απαιτήσει όλοι οι ανεπιθύμητοι και παράνομοι μετανάστες να σταλούν στη χώρα πρώτης εισόδου.
 
Για να μπορέσουν να επανεκλεγούν οι Ολλανδοί φίλοι της, η Ευρωπαική Επιτροπή ξαναθυμήθηκε τον κανονισμό του Δουβλίνου, που θα αρχίσει να εφαρμόζεται "από τα μέσα Μαρτίου 2017", δηλαδή κυριολεκτικά από τις 15 Μαρτίου 2017...
 
 
Ο δικός μας επίτροπος για τη μετανάστευση κος Αβραμόπουλος, κατάλαβε τι τον έβαλαν να προτείνει και για ποιό λόγο;
 
Μάλλον δεν κατάλαβε, γιατί φαντάζομαι ότι αν καταλάβαινε, θα έπρεπε να αντιδράσει έντονα, κάτι που δεν έγινε.
 
To μέτρο προβάλλεται υποκριτικά από σήμερα για να επηρεασθούν οι Ολλανδοί ψηφοφόροι και να μην ψηφίσουν Wilders ή για να τον ψηφίσουν και να στείλουν την Ευρωπαική ‘Ενωση αδιάβαστη, δίνοντας του νομικό όπλο να "ξαποστείλει" όλους τους μετανάστες και όχι μόνο τους Μαροκινούς;
 
Aν ο Wilders πάει εκλογικά καλά στην Ολλανδία στις 15 Μαρτίου 2017, μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στη Γαλλία.
 
Ο πρώτος γύρος των Γαλλικών Προεδρικών εκλογών διεξάγεται στις 23 Απριλίου 2017, όπου δεν αναμένεται αποτέλεσμα.
 
Στο δεύτερο γύρο στις 7 Μαίου 2017, αν οι γάλλοι δεν ψηφίσουν Marine Lepen, θα πρέπει να αρχίζουν να υποδέχονται σωρευτικά αφρικανούς μετανάστες από την Ολλανδία και μάλιστα Μαροκινούς και Αλγερινούς.
 
Ας το έχουν υπόψη τους, όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν τον Francois Fillon για σωτήρα της Γαλλίας “για να αποκρούσουν στο δεύτερο γύρο την Marine Lepen”.
 
Ο δεύτερος νόμος του Murphy προβλέπει ότι “ό,τι μπορεί να εξελιχθεί κακά θα εξελιχθεί κακά με το χειρότερο δυνατό τρόπο”.
 
Μετάφραση: Ταυτόχρονη επικράτηση ευρωσκεπτικιστών σε εκλογές Ιταλίας, Ολλανδίας και Γαλλίας, ενώ παράλληλα θα είναι “ακυβέρνητες” η Ελλάδα και η Βουλγαρία και τα σύνορα της Τουρκίας θα είναι ανοικτά για 3.000.οοο μετανάστες...
 
Αν θέλετε και τη χειρότερη εκδοχή, φανταστείτε ταυτόχρονα πολεμικές επιχειρήσεις μεγάλου μεγέθους στη Μέση Ανατολή και στη Λιβύη, να δημιουργούν ακόμα κάμποσα εκατομμύρια μετανάστες.
 
Η Ευρωπαική ‘Ενωση θα πρέπει να ετοιμάζεται για τα χειρότερα.
Η σημερινή ηγεσία της είναι ανάξια.
 
Θα τιμωρηθεί παραδειγματικά, γιατί αγνόησε τη δημοκρατία και τις επιθυμίες του απλού Ευρωπαίου πολίτη και έγινε όργανο ενός Σόιμπλε, μίας Μέρκελ και ενός συρφετού ανίκανων ευρωγραφειοκρατών χωρίς πατρίδα και ήθος...
 
Αρκετά έπαιξαν.
 
Πλησιάζει η ώρα για να χάσουν οι φανατικοί της Ευρωπαικής Ένωσης μέσα στην έδρα τους από "λαϊκιστές" πολιτικούς τύπου Geert Wilders, Marine Lepen, Beppe Grillo, αλλά και από την Theresa May...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail