Νέα δεδομένα - Σε επιστράτευση εφέδρων προχωρά ο Συριακός Στρατός - Τι επιδιώκει

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός εξέδωσε μια πανεθνική διαταγή με την οποία καλεί όλους τους εφέδρους να αναλάβουν καθήκοντα στην προσεχή Κυριακή.

Η τελευταία αντίστοιχη εντολή επιστράτευση είχε γίνει το 1973 από το Γενικό Επιτελείο δίχως να έχει γνωστοποιηθεί ο αριθμός των επιστρατεύσιμων.

Οι περισσότεροι από τους εφέδρους έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση στο παρελθόν και ως εκ τούτου δε θα χρειαστεί χρόνος για την ένταξη και προσαρμογή τους στο Συριακό Στρατό.

Η κλήση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Στρατού για την ολοκλήρωση των πολεμικών επιχειρήσεων στο ανατολικό Χαλέπι μετά από μια κλιμάκωση της μάχης τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Οι έφερδοι πιθανότατα θα αναπτυχθούν στις πρόσφατα απελευθερωμένες περιοχές του ανατολικού Χαλεπίου και της δυτικής Δαμασκού, επιτρέποντας έτσι σε ένα μεγάλο τμήμα του Συριακού Στρατού να προωθηθεί σε άλλα μέτωπα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail