Οι μουσουλμάνοι στέλουν μήνυμα και κορυφώνουν τις επιθέσεις τους εν όψει Χριστουγέννων

Ελένη Παπαδοπούλου

Διάφορες δολοφονίες και επιθέσεις από Ισλαμιστές με πιο πολύνεκρη αυτή του Βερολίνου και μεγαλύτερης πολιτικής σημασίας αυτή της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη. Σε άλλες εποχές αυτά θα ήταν αιτία πολέμου. Σήμερα αναρωτιόμαστε αν το φορτηγό ήταν κλεμμένο κι αν ο Τούρκος αστυνομικός ήταν ή δεν ήταν ISIS, λες και έχει καμιά σημασία.

Είναι πασιφανές ότι οι μουσουλμάνοι στέλνουν μήνυμα. Και ότι κορυφώνουν τις επιθέσεις τους εν όψει Χριστουγέννων. Οι συμβολισμοί των επιθέσεων τους είναι εξαρχής πασιφανείς και καθόλου τυχαίοι. Πρόκειται για μία κανονική τζιχάντ κατά του Χριστιανικού κόσμου και των αξιών του, η οποία μέχρι σήμερα πώς αντιμετωπίζεται από τους Ευρωπαίους ηλίθιους; Με χοτ σποτ, άσυλα, αλληλεγγύη (στην τζιχάντ), πακτωλούς χρημάτων για να τρώνε και να πίνουν, επιδόματα, ΜΚΟ και προβληματισμούς πώς θα ζει καλύτερα ο κάθε παράνομα εισελθόντας στην χώρα μας και την Ευρώπη. Ο κάθε εγκληματίας κοινώς, γιατί η παραβίαση συνόρων είναι έγκλημα. Και αφού διαπράττουν το πρώτο έγκλημα και βρίσκουν τα κόκκινα χαλιά στρωμένα να τους περιμένουν, γιατί να μην πάνε και στο επόμενο;

Οσον αφορά την Ελλάδα, χωρίς να είμαι ειδική, εικάζω ότι δεν θα έχουμε επίθεση όσο αφήνουμε τα κυκλώματα παράνομης διακίνησης ελεύθερα να τους διασπείρουν στην Ευρώπη. Και όσο επιτρέπουμε το ξέπλυμα των ισλαμικών χρημάτων. Οσο βλέπω τα μουσουλμανομάγαζα-τσαντίρια της γειτονιάς μου να είναι ανοιχτά, χωρίς πελάτες βέβαια, δεν ανησυχώ. Εδώ και χρόνια στο 6ο Δ.Δ. στήθηκαν τα headquarters της διακίνησης όλων αυτών, με μουσουλμανικούς πυρήνες και Ελληνες συνεργάτες, που βοηθούν στη νομιμοποίηση των δράσεων τους και της παρουσίας τους. Ως φαίνεται συντονίζουν και άλλα θέματα.

Εμείς που μένουμε εδώ τα βλέπουμε από το 2011. Θα ήθελα να ήξερα πόσους νεκρούς χρειάζονται ακόμη, για να τα δουν και οι ανευθυνοϋπεύθυνοι που αιματοκυλούν την Ευρώπη δηλώνοντας ανθρωπιστές και αλληλέγγυοι. Να δω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail