Για πότε πέρασαν 2 ζωές και 12 χρόνια! Ελεύθερος ανάμεσά μας ο αρχηγός των σατανιστών Ασημάκης Κατσούλας

Freepen.gr - Για πότε πέρασαν τα δις ισόβια και τα 12 χρόνια κάθειρξης στα οποία είχε καταδικαστεί ο εγκέφαλος των σατανιστών της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας.

Στις 27 Αυγούστου 1992, ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η Δήμητρα Μαργέτη, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου για να την προσφέρουν θυσία στο σατανά. Αφού την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν προκαλώντας και πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Στη συνέχεια ήταν Μεγάλη Τετάρτη του 1993, όταν βρήκαν στο διάβα τους την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν οι Κατσούλας και Δημητροκάλλης υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, της ζήτησαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του Κατσούλα.

Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα, για να μην αναγνωρίζεται.

Ο Ασημάκης Κατσούλας είχε υποβάλλει πολλές φορές αιτήσεις αποφυλάκισης, οι οποίες όμως όλες είχαν απορριφθεί, μέχρι την τελευταία για την οποία τελικά έδωσε το «πράσινο φως» το Εφετείο.

Ας δούμε όμως το ρεπορτάζ του Διονύση Βυθούλκα για ΤΟ ΒΗΜΑ στις 13/5/2010 για τα νέα κατορθώματα του Κατσούλα μέσα από τη φυλακή αλλά και σε άδειά του:

Μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου δύο κρατούμενοι, ένας εκ των οποίων είναι ο 36χρονος σήμερα Ασημάκης Κατσούλας, καταδικασμένος το 1997 για την υπόθεση των «σατανιστών», παρενοχλούσαν τηλεφωνικώς ανήλικα κορίτσια. Ο Κατσούλας και ένας τότε συγκρατούμενός του, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε άλλες φυλακές, χρησιμοποιώντας καρτοτηλέφωνο τηλεφωνούσαν τυχαία σε σπίτια λέγοντας ότι είναι αστυνομικοί και στο πλαίσιο δήθεν έρευνας ζητούσαν επίμονα να μιλήσουν με ανήλικο κορίτσι.

Οταν το κορίτσι τούς μιλούσε, εκείνοι το καλούσαν να αγγίξει απόκρυφα σημεία του σώματός του προκειμένου να προβούν, όπως έλεγαν, «σε τηλεφωνική εξέταση DΝΑ». Ετσι είχαν καταφέρει, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, να μιλήσουν σε δεκάδες ανήλικα κορίτσια.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής δέχθηκαν περισσότερες από 10 τηλεφωνικές καταγγελίες για τον άγνωστο που κάνει τηλεφωνικώς «ανήθικες προτάσεις» στα παιδιά τους. Ωστόσο κανένας γονιός δεν υπέβαλε μήνυση, κάτι που συνέβη τελικά πριν από τρεις μήνες. Από την ψηφιακή ανάλυση των κλήσεων διαπιστώθηκε ότι αυτές γίνονταν από τηλέφωνο των φυλακών Μαλανδρίνου με συγκεκριμένη τηλεκάρτα. Αναλύθηκαν τα στοιχεία της και προέκυψε ότι χρησιμοποιούνταν από τους δύο κρατουμένους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο Κατσούλας είχε απασχολήσει τις Αρχές και πριν από πέντε χρόνια. Τον Μάρτιο του 2005 κατηγορήθηκε ότι σε άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές πλησίασε στην Ιτέα μια 23χρονη από την Αλβανία και προσποιούμενος τον αστυνομικό την υπέβαλε σε έλεγχο και την πήρε μαζί του. Οταν εκείνη συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο για αστυνομικό, λιποθύμησε και τελικά ο Κατσούλας την εγκατέλειψε στην Ιτέα. Ο ίδιος είχε αρνηθεί κάθε σχέση με το περιστατικό.

Οπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα της Κυριακής», ο Κατσούλας μέσα από τις φυλακές Λάρισας τη διετία 1996-1997 είχε αναπτύξει αλληλογραφία με ανυποψίαστες κοπέλες τις οποίες παρότρυνε να μυηθούν στα «ιδανικά» του σατανισμού. Μάλιστα στις επιστολές του υπέγραφε ως «Μαύρος Αγγελος» και παρέθετε μια φράση του Φάουστ: «Η γνώση μου με ενδυναμώνει να αναστήσω τις πόλεις των καταραμένων. Ολοι οι θησαυροί από τα Σόδομα ανήκουν σε μένα»

Ας δούμε τι σχολιάζει ο κόσμος στο Twitter:















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail