Δε θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στο Χαλέπι - Μέγας Πέτρος, Sukhoi και MiG από τη μία, στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 και Tu-95 από την άλλη

Freepen.gr - Την Κυριακή, μια διπλωματική πηγή ενημέρωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι οι τεχνικές ομάδες έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να επιχειρήσουν τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 και Tu-95.

«Η ομάδα δύναμης του αέρα είναι τώρα έτοιμηνα εκτελέσει τα καθήκοντά της στη μάχη εκτοξεύοντας πυραύλους».

Τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 και Tu-95  έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές από τις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις σε επιλεγμένες αεροπορικές επιδρόμες στη Συρία για να χτυπηθούν ιδιαίτεροι στόχοι όπως κέντρα διοίκησης, αποθήκες πυρομαχικών, συσσωρεύσεις στρατιωτικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεις παραγωγής όπλων και πυρομαχικών που σε τρομοκράτες.

Το που θα επιχειρήσουν τα Tupolev δεν έχει γνωστοποιηθεί ωστόσο το πιθανότερο είναι να πλήξουν στόχους στο Χαλέπι όπου προετοιμάζεται μεγάλη επίθεση από έδαφος, θάλασσα και αέρα αλλά και στο Ιντλέμπ το οποίο αποτελεί προπύργιο των ισλαμιστών στο συριακό βορρά.

Παράλληλα έχει γνωστοποιηθεί ότι ο Ρωσικός Στόλος στην ανατολική Μεσόγειο με τη ναυαρχίδα, το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov» και το βαρύ καταδρομικό πυρηνικών πυραύλων «Πέτρος ο Μέγας» ετοιμάζονται να χτυπήσουν θέσεις των τρομοκρατών στα περίχωρα του Χαλεπίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail