Να τι σημαίνει να έχεις επιπόλαιο πρωθυπουργό - Τσίπρας για Τραμπ: «Ελπίζω να μη μας βρει κι αυτό το κακό»

Στρατής Μαζίδης

«Ποιος θα πίστευε ότι φαβορί των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ θα ήταν ο Τραμπ με όλα όσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα» είχε αναφέρει από το βήμα του ομιλητή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο διεθνές συνέδριο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για την δημοκρατία στην Ευρώπη» τον περασμένο Μάρτιο.

«Ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό, να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ» είχε συμπληρώσει στο σχολιασμό του ο κ. Τσίπρας.

Και αυτός ο σχολιασμός αναδεικνύει την επιπολαιότητα του πολιτικού ανδρός και το πόσο ανεύθυνος είναι. Πολιτεύεται και εκφέρει γνώμη σα να μιλά στην παρέα του στην ταβέρνα.

Ασχέτως του αν συμπαθεί κανείς ή όχι τον Τραμπ, στην πράξη θα δούμε τι πραγματικά είναι, οφείλει να είναι προσεκτικός στις δηλώσεις του. Ειδικά όταν έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών με τον Ολαντρέου, τον οποίο μετά παρακαλούσε για βοήθεια.

Δεν μπορούσε απλά να κλείσει το στόμα του ή να πει κάτι γενικόλογο όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Θέλει πολύ μυαλό μερικούς μήνες πριν τις εκλογές να μη λες ανοησίες για τον έναν από τους δύο διεκδικητές του προεδρικού θώκου των ΗΠΑ;

Προφανώς δε θέλει. Εκτός αν δε διαθέτεις καθόλου. Χειρότερο κακό πάντως από αυτό που βρήκε εμάς, δεν υπάρχει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail