Επιχείρηση Χαλέπι - Ο Κουζνέτσοφ και τα υποβρύχια φτάνουν στις συριακές ακτές μέσα στην εβδομάδα

Freepen.gr - Η εφημερίδα Times, επικαλούμενη τα ευρήματα αναλύσεων, δημοσιεύει πως το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Kuznetsov" που συνοδεύεται από επτά πολεμικά πλοία και τρία υποβρύχια στη Μεσόγειο, αναμένεται να φθάσει στις συριακές ακτέςς μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής για να μετάσχει ενεργά στις πολεμικές επιχειρήσεις.

Να υπενθυμίσουμε πως και τα τρία ρωσικά υποβρύχια φέρουν πυραύλους cruise με μεγάλο βεληνεκές.

Ένας δυτικός πηγή πληροφοριών δήλωσε στην εφημερίδα ότι η Μόσχα είναι "στα πρόθυρα μιας μεγάλης στρατιωτικής επίθεσης στο Χαλέπι".

Το ρεπορτάζ των Times σημειώνει ότι η Μόσχα επιδιώκει να εκμεταλλευτεί μια παύση στις Ηνωμένες Πολιτείες την παραμονή των προεδρικών εκλογών, προκειμένου να βοηθήσει τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ να διασφαλίσει μια αποφασιστική στο Χαλέπι, τη μεγαλύτερη πόλη του συριακού βορρά και πάλαι ποτέ οικονομικό κέντρο της χώρας.

Οι Δυτικοί σύμφωνα με εκτιμήσεις τους αναμένουν σφοδρότατη επίθεση της Μόσχας στο Χαλέπι για την ολοκληρωτική εκδίωξη των τρομοκρατών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail