«Ο Τραμπ χoύφτωσε την περιπτερού της γειτονιάς μου το 1993»

Του Στρατή Μαζίδη

Για κάποιο λόγο έχει επιβληθεί από τα ΜΜΕ πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο "κακός", ο επικίνδυνος. Το γιατί το γνωρίζουν όσοι οικοδόμησαν το αφήγημα, ενώ είναι μάλλον απίθανο να μπορούν να μας το εξηγήσουν όσοι το αναπαράγουν.

Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια μια φίλη μου από τη Ρωσία η οποία σε κάποια στιγμή που συζητούσαμε που είχε πει πως "γιατί η Δύση και ο κινηματογράφος παρουσίαζε πάντα εμάς σαν τους κακούς;".

Ξαφνικά λοιπόν ο Τραμπ λέει την κόρη του κ..λάρα, πιάνει τις γκόμενες από κάτω ενώ όπως τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, βγαίνουν μια μια κάτι κυρίες που θυμήθηκαν πως ο αμερικάνος μεγιστάνας κάποτε τις χούφτωσε, τρίφτηκε πάνω τους κ.ο.κ.

Και από την άλλη; Η γυναίκα που φτύνει πράσινους σβόλους στο ποτήρι με το νερό, η σύζυγος εκείνου του τύπου που με κάμποσα βότσαλα στο στόμα έλεγε "I have never had sexual relations with Monica Lewinsky".

Φαίνεται πως ο Τραμπ είναι πολύ κοντά. Πολύ κοντά στην Κλίντον; Στο Λευκό Οίκο; Πάντως κάπου είναι κοντά και για αυτό δεν αποκλείεται στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές να δούμε κι άλλες κυρίες οι οποίες θα θυμηθούν 25-30 χρόνια μετά ότι κάποτε τις "έπιασε" ο Τραμπ.

Αλλά είπαμε. Ο Τραμπ είναι ο κακός. Όπως πχ ο Κιμ Γιονγκ Ουν για τον οποίο πραγματικά δε γνωρίζουμε τίποτε, μόνο ό,τι μας σερβίρεται.

Δε λέω πως αποτελεί την άριστη επιλογή. Πιο πολύ μου ταιριάζει με το κομοδινί μαλλί για τραγουδιστής στην Εθνική Οδό, αλλά αυτό είναι το κατάντημα των ΗΠΑ.

Ωστόσο φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί αν τυχόν εκλεγεί ο κακός Τραμπ;

Μπορεί πχ να βομβαρδιστεί η Γιουγκοσλαβία με χιλιάδες βόμβες για να αποκοπεί μια ιστορική νότια επαρχία της, το Κόσσοβο, και μετά αμερικάνικες εταιρείες δικών του αξιωματούχων να αναλάβουν την ανοικοδόμησή του;

Ή μπορεί να βάλει καμιά υπουργό εξωτερικών με σκοτεινό ρόλο όσον αφορά την ανάδειξη τρομοκρατικών εξτρεμιστικών οργανώσεων και την ανατροπή νόμιμων κυβερνήσεων σε ξένες χώρες.

Τι; Έχουν γίνει ήδη; Τι λες τώρα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail