Είδατε όταν θέλουν οι ΣΤΟΚΟΙ και ανίκανοι πολιτικοί μας, τι γίνεται;

Του Σταύρου Κατσούλη

Είναι τρομερό το ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ εφαρμόζουν το ξεπούλημα.
Είναι τρομερό επίσης, το ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ παρέχουν στους "πελάτες" τους.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, έχουν στήσει ιστοσελίδες, υπηρεσίες, υποθέτω και τηλεφωνική εξυπηρέτηση και ότι άλλο χρειαστεί ένα κοράκι που θα πάει να αγοράσει τις παραλίες,ακίνητα, δάση, λιμάνια, υποδομές της χώρας κλπ κλπ. Και μάλιστα απ όπου γουστάρει ο καθένας, οπουδήποτε στον κόσμο.

Το ίδιο γίνεται και για τα κόκκινα δάνεια, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς των πρώτων κατοικιών, του κοσμάκη. Σε μερικούς μήνες και μόνο, θα τα έχουν έτοιμα όλα, ότι χρειάζεται.

Θέλεις ν' αρπάξεις κάτι από την Ελλάδα; Κανένα πρόβλημα. Ότι χρειάζεσαι, είναι άμεσα διαθέσιμο.

Θέλεις να κάνεις τίποτα χαρτιά για την τίμια δουλειά σου; ΧΑΘΗΚΕΣ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. Όλοι τους. Οι υποτιθέμενοι σοσιαλιστές, δεξιοί αριστεροί, δεν έχει καμιά διαφορά.

Μόνο οι υπηρεσίες προς τους πολίτες έχουν σοβαρότατα προβλήματα εάν υπάρχουν και οι υπόλοιπες είναι απλά ανύπαρκτες.

Οπότε, είναι προφανές, ότι εάν θέλουν, κάπως μπορούν να το οργανώσουν. Έστω κι αν το αναθέσουν σε άλλους, θα κόψουν τον λαιμό τους να το κάνουν. Όχι οι ίδιοι βέβαια, γιατί σαφέστατα οι ίδιοι είναι ΑΧΡΗΤΟΙ, στόκοι και ανίκανοι.. Είδατε αφοσίωση οι πολιτικάντηδες αρχιψευταράδες μας;

Απλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ, όταν πρόκειται για υπηρεσίες για τους πολίτες.

Κι αυτό, τους κάνει ένοχους. Ένοχους, όχι απλά για τα τελευταία χρόνια της κρίσης, αλλά ένοχους για όλα όσα δεν έγιναν κατά την μεταπολίτευση. Για όλα τα αυτονόητα που δεν έκαναν, για όλα όσα δεν προσέφεραν και όφειλαν να προσφέρουν. Για όλα όσα θα μας έκαναν δυνατούς ως χώρα και δεν έκαναν.

Ελπίζω κάποια μέρα να πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά αυτή την προδοσία. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

Επισκεφθείτε το ιστολόγιο του Σταύρου Κατσούλη
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail