Ήταν στα πόδια...γρήγορας, την πάτησε ο Πολύδωρας!

Του Στρατή Μαζίδη

Ο εναγκαλισμός του Αλέξη Τσίπρα με μερίδα της Νέας Δημοκρατίας και της Δεξιάς για να παραμείνει στην εξουσία αποδείχθηκε ακόμη μια φορά. Μετά τον Παυλόπουλο και τον Παπαγγελόπουλο, ήταν η σειρά του Βύρωνα Πολύδωρα. Εκείνου που κάποτε ήθελε την ψυχή και όχι την ψήφο μας.

Ο Βύρων Πολύδωρας ήταν ένας σοβαρός πολιτικός με δομημένο λόγο. Ποιος ξεχνά την εξαιρετική ομιλία του στην περασμένη Βουλή για το φόρο στα ακίνητα;

Ωστόσο επίτηδες σημειώνουμε το "ήταν". Ο Βύρων Πολύδωρας απώλεσε τον όποιο σεβασμό του άξιζε όταν ως πρόεδρος της βουλής για μια μέρα, πρόλαβε να διορίσει την κόρη του. Με τον τρόπο αυτό ξεγύμνωσε το πολιτικό σύστημα το οποίο ενδιαφέρεται να βολέψει γιους, θυγατέρες, γαμπρούς, νύφες και ανήψια.

Ο Πολύδωρας δε χρειάστηκε να γίνει πρόεδρος καν για μια εβδομάδα, για να θυμηθούμε τις ταινίες "Θεός για μια εβδομάδα" και "Νώε για μια εβδομάδα". Του έφτασαν λίγες και μόνο ώρες.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που έγινε και αρχηγός κόμματος μιας κάποιας Ενωσης για την Πατρίδα και το Λαό, επιστρατεύθηκε από τη ναφθαλίνη και το πολιτικό νεκροταφείο ως μια ακόμη κίνηση προς την καραμανλική πλευρά. 

Ο...στρατηγός άνεμος φύσηξε και τον έστειλε κατευθείαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Βιάστηκε όμως. Πριν πάει στο πρωθυπουργικό γραφείο, έπρεπε να κάνει μια στάση στο Μοσχάτο.

Αυτή τη φορά η ταχύτητά του δεν τον βοήθησε. Ήταν στα πόδια...γρήγορας, την πάτησε ο Πολύδωρας! Ή επί το λαϊκότερον, χ3στηκε ο Πολύδωρος που είναι στα πόδια γρήγορος. Άντε τώρα να τον καθαρίσεις...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail