Ο Τσίπρας για τις Ε.Δ. στον "Παρμενίων": Το υψηλό σας επίπεδο εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία κι εδαφική ακεραιότητα

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του Πρωθυπουργού απο την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με την εξέλιξη της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2016», ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων:

«Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2016». Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω όλους εσάς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατεύσιμους όλων των κλάδων, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας και εκπληρώνετε επιτυχώς την αποστολή σας.

_a504532Ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα μας, όπως αυτή που διανύουμε, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Τόσο, εμείς, η πολιτική ηγεσία όσο και η φυσική σας ηγεσία έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης που μας αναλογεί απέναντί σας, και μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεριμνούμε κάθε στιγμή προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail