Πολλάκηδες υπάρχουν πολλοί που κάνουν δηλώσεις επιπέδου χειρουργείου αιμορροΐδων

Του Στρατή Μαζίδη

Η επιχειρηματολογία επιπέδου χειρουργείου αιμορροΐδων την οποία επιστράτευσε ο Παύλος Πολάκης για να απαντήσει στη δημοσιογράφο του Alpha δεν αποτελεί προνόμιο της "Αριστεράς" αλλά και της άλλης πλευράς.

Υπάρχουν πολλοί πολλάκηδες που λένε πολλά όταν δεν έχουν να πουν τίποτε. Υπάρχουν πολλοί πολλάκηδες που σε κοιτούν και σε ψάχνουν από πάνω μέχρι κάτω για να σου κολλήσουν στάμπα.

Πρόκειται για αστείους ανθρώπους.

Θυμάμαι σε επίπεδο ΟΤΑ ένα πρώην μέλος των Ρέιντζερς, ο οποίος εκτός του ότι δεν ήξερε να μιλά, και παρά την επαγγελματική του ιδιότητα ωστόσο έδειχνε πως ήταν ένας βαθιά αμόρφωτος άνθρωπος, δίχως μορφή δηλάδη.

Τη μια με χαρακτήριζε ακροδεξιό επειδή σημείωνα τον κίνδυνο της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης. Ύστερα, επειδή συνηθίζω να κυκλοφορώ με φούτερ και να φοράω κουκούλα, με κατέταξε στους κουκουλοφόρους.

Ο ίδιος βέβαια κατέταξε τον εαυτό τους σε εκείνους τους κουκουλοφόρους, όχι που τα σπάνε, αλλά αυτούς της κατοχής που έδειχναν με το δάκτυλο.

Εν πάση περιπτώσει μη φοβάστε τους πολλάκηδες. Μπορεί να λένε πράγματα με ύφος και στόμφο αλλά στο τέλος επιστρέφουν στους ίδιους χαρακτηρίζοντάς τους.

Όσο για τον κανονικό Πολάκη αυτό που θα αφήσει πίσω τους σαν ιστορία στην πολιτική θα είναι πως αντί να ψάχνει τις λύσεις για να μην πεθαίνει ο κόσμος στα ράντζα, ασχολείται με την αλίευση επαγγελματικών φωτογραφιών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail