Ο Τσίπρας υποδέχθηκε τα φιλαράκια του - «Πού είσαι Ματέο; Πού είσαι ρε αγορίνα!»

Του Στρατή Μαζίδη

Σύνοδος των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ. Μια όμορφη ατμόσφαιρα. Γέλια, αστεία, έξυπνες ατάκες και συνομιλία σαν ανάμεσα σε φίλους.

«Πού είσαι Μετέο;» όπως όταν βλέπουμε ένα φίλο που έχουμε καιρό να συναντήσουμε και λέμε «που είσαι ρε μ...α;!».

 Μια παρέα τελειωμένων πολιτικά ανδρών μαζεύτηκε να εκφράσει τις ευχές της για μια άλλη Ευρώπη και επιστρατεύθηκε ο Μάνφρεντ Βέμπερ να ρίξει ξύλο με τη δήλωσή του.

Θα μου πείτε, ήταν λάθος η Σύνοδος;

Όχι αλλά ήρθε σε λάθος εποχή. Αυτή η Σύνοδος θα έπρεπε να είχε δουλευθεί πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2015 όταν ακόμη ο Τσίπρας ήταν φρέσκος, ο Ολάντ αν και μη δημοφιλής είχε μια διετία μπροστά του και ο Ρέντσι δεν είχε καεί. Τότε ίσως αυτή η Σύνοδος να είχε κάτι να προσφέρει, αν και προσωπικά δεν το πιστεύω.

Τότε όμως ο Τσίπρας κορόιδευε το "Φρανσουά" ως Ολαντρέου.

Τα σχέδια και οι στρατηγικές χαράσσονται πριν, όχι μετά. Μετά απλά εφαρμόζονται.

Ο Τσίπρας λοιπόν υποδέχθηκε τα φιλαράκια του σε μια διαλυμένη χώρα με εμφανή πλέον ανησυχητικά σημάδια ολοκληρωτικού καθεστώτος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail