Πουλά τρέλα ο Λεβέντης για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων: Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου - ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ

Freepen.gr - Έχει χάσει κάθε έλεγχο ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Αναλογιζόμενος προφανώς τι πραγματικά δήλωσε χθες (ανάρτηση) στο Γιώργο Παπαδάκη για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, επιχείρησε σήμερα να τα μαζέψει με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ωστόσο όχι μόνο επιχείρησε να τα μαζέψει αλλά κατηγορεί, λογικά τα ΜΜΕ, πως αλλοίωσαν τα λεγόμενά του.

«Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν βγήκα να καταγγείλω ότι με πλησίασε ένας, να του δώσω 10.000 (ευρώ) για να μου βάλει μεγάλα ποσοστά (σε δημοσκόπηση). Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι σάπιο το πεδίο αυτό. Στις εκλογές όλοι μας έβαζαν 2% τη Δευτέρα και πέντε ημέρες αργότερα πήραμε 4% [...] Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε βάρος της κοινωνίας»

Και συνέχισε:

«Με πλησίασε ένας κύριος, μου είπε από ποια εταιρεία ήταν και μου είπε πως με λίγα χρήματα -περίπου 10.000 ευρώ- "μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε". Γιατί σας βλέπω ότι επιτίθενται πάλι όλοι εναντίον σας, σας παρουσιάζουν ότι πάτε με τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την εξόντωσή σας».

Ας δει και ο ίδιος τι ακριβώς είπε χθες. Προσέξτε και την αντίδραση του Παπαδάκη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail