Ποια ήταν η "δουλειά" που έκανε ο Σαββίδης και η αλήθεια αν ήθελε όντως κανάλι

Του Στρατή Μαζίδη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη πως αυτός «έκανε τη δουλειά του» (άραγε δεν πρέπει να κληθεί να δώσει εξηγήσεις;) αλλά και ότι στεναχωρήθηκε επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος πλήρωσε λίγα χρήματα. 

Προς τι αυτό το ενδιαφέρον και το κόψιμο του Σαββίδη για το πόσα πλήρωσε ο Αλαφούζος;

Μέχρι στιγμής πάντως η ερμηνεία που δίνεται από την πλειοψηφία για την αινιγματική δήλωση του Σαββίδη είναι πως η δουλειά του υπήρξε να ανεβάσει τις προσφορές και να επιτευχθούν μεγαλύτερα ποσά. Μολονότι μπορούμε (και θα το κάνουμε αργότερα απόψε) να αμφισβητήσουμε πανεύκολα την "επιτυχία" της δημοπρασίας.

Θα πρέπει λοιπόν να ερευνηθεί τι εννοούσε ο Σαββίδης λέγοντας «εγώ έκανα τη δουλειά μου» λες και ήρθε πχ να σοβατίσει και τελείωσε, και ποιος του την ανέθεσε.

Αν ο Σαββίδης είχε τόσα χρήματα προς διάθεση, πολύ απλά δε θα βολόδερνε ο ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ.

Και προσωπικά, αν ήμουν εγώ στη θέση του Σαββίδη, δε θα χτυπούσα καμία άδεια. Θα έκανα κάτι άλλο αφού θα είχα 61 εκ. ευρώ προς διάθεση. Θα έδινα τα 40 εκ. ευρώ να φέρνω παιχταράδες και έναν προπονητή βεληνεκούς στον ΠΑΟΚ και θα άνοιγα ένα διαδικτυακό συνδρομητικό σταθμό που θα κάλυπτε την ομάδα. Μόνο με 50 ευρώ το χρόνο και 100.000 παοκτζήδες, θα έβγαζα ένα ταληράκι μόνο από αυτά.

Έτσι θα είχα και ομάδα και επιτυχίες και σταθμό και λαό να πίνει νερό στο όνομά μου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail