Ταπείνωσε τον Τσίπρα η Κωνταντοπούλου: Όταν άλλα έλεγες κι άλλα κάνεις με το νερό, ε είσαι ξεφτιλισμένος!

Freepen.gr - Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" τόσο στην κυβέρνηση όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε "ξεφτιλισμένο" με βάση τα όσα έλεγε και ό,τι έπραξε για την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο Γιώργο Παπαδάκη:

«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ. Τσίπρα, όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ, που έλεγε ότι “θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ”. Όταν το έχεις πει αυτό, ε πρέπει πραγματικά να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος, δεν μπορώ να πω άλλη λέξη, για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη. Δεν μπορείς να λες θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail