Βλέποντας τη χώρα να οδεύει ολοταχώς προς τον τρίτο κόσμο

Η κεντρο(δεξιά) και η κεντροαριστερά θα μονομαχήσουν για τις ψήφους του "κεντρώου", "μετριοπαθούς" ψηφοφόρου. Του τύπου δηλαδή που πιστεύει στο χαλλλλαρά.

Ητοι έχουμε αστυνομία, αλλά εντάξει δεν την πολυχρησιμοποιούμε, κάτι σε Παπουτσή ας πούμε, γιατί δεν μας αρέσει και η αστυνομική βία κι ας καίγεται το σύμπαν, εντάξει θα κάψουν, θα εκτονωθούν, θα τελειώσει. Καμιά προσαγωγή για το θεαθήναι και όλα καλά.

Έχει γεμίσει ο τόπος λαθρομετανάστες, αλλά εντάξει θα δούμε τί θα γίνει, ανθρώπινα δικαιώματα κι έτσι, να κάνουμε και καμιά συναυλία στον Αγ. Παντελέημονα να ξεματιαστούμε, κανα τέμενος, κανα τζαμί, καμιά ΜΚΟ και όλα καλά και εδώ. 

Έχει πατώσει η οικονομία, αλλά εντάξει τώρα, το παιδί μπορούμε να το διορίσουμε στο δημόσιο, τόσοι μπήκαν, ένας πάνω, ένας κάτω, αυτοί άμα θέλουν το κάνουν. 

Έχει η Παιδεία τα χάλια της, αλλά εντάξει τώρα μερικές άχρηστες σχολές ακόμη και μερικοί εισακτέοι παραπάνω δεν πειράζει, να μπει και το παιδί κάπου, να πάρει ένα χαρτί, δεν ξέρεις τί γίνεται αύριο μεθαύριο, μπορεί να είναι ο Γιώργης/Βαγγέλης/Κώστας/Βρασίδας στα πράγματα να το βάλει σε καμιά θεσούλα, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, να πέφτουν τα μισθά.

Διαλύεται η χώρα, βουλιάζει το σύμπαν, αλλά εντάξει ψυχραιμία, μετριοπάθεια, κάτι σε Κουβέλης, αν μπορείς χωρίς τις αρλούμπες του, αλλά έλα που το κεντρώο στυλ φοριέται μόνο με αρλουμπολογία, οπότε πάρε περισπούδαστο ύφος και πες κάτι βαθυστόχαστο και πρωτότυπο τύπου "η δημοκρατία θα νικήσει/δεν έχει αδιέξοδα,οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου είναι εδώ, ανθρώπινα δικαιώματα, Imagine all the people" και τέτοια. 

Και ενώ ο ψύχραιμος, μετριοπαθής, κεντρώος ψηφοφόρος θα διαλέγει ποιό "κέντρο" του πάει καλύτερα, το αριστερό ή το δεξιό, αναλόγως της ομφαλοσκόπησης, μάλλον της τσεποσκόπησης που θα κάνει, όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουμε χαρακίρι βλέποντας την χώρα να οδεύει ολοταχώς προς τον τρίτο κόσμο. Αλλά ψυχραιμία λέμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail