Νέα Δημοσκόπηση - Δεν ανεβαίνει η ΝΔ, υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κανένας κερδίζει με άνεση Μητσοτάκη & Τσίπρα μαζί

Freepen.gr - Μια ακόμη δημοσκόπηση καταγράφει την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού αλλά και τη γενικότερη δυσπιστία του εκλογικού σώματος απέναντι στις σημερινές επιλογές του. 

Αυτή τη φορά η έρευνα διενεργήθηκε από τη Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και καταγράφει προβάδισμα της ΝΔ με 7,5 ποσοστιαίες μονάδες επί του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα:

- Νέα Δημοκρατία 22,3% 
- ΣΥΡΙΖΑ 14,8%
- Χρυσή Αυγή 6,3%
- ΚΚΕ 5,8%
- ΠΑΣΟΚ 4,7%
- ΑΝΕΛ 2,5%
- Ένωση Κεντρώων 2,5%
- Πλεύση Ελευθερίας 2%
- Ποτάμι 1,9% 
- ΛΑΕ με 1,2%
- Αλλο 5,3%
- Λευκό/άκυρο 7,5%

Στην παράσταση νίκης η Ν.Δ. συγκεντρώνει 64,9%, έναντι 15,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά την καταλληλότητα των πολιτικών αρχηγών και πάλι προηγείται ο Κανένας με 39,5%, ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 21% και έπεται ο Αλέξης Τσίπρας με 14% ενώ αξίζει να αναφέρθει πως ακόμη κι αν αθροιζόντουσαν τα ποσοστά των δύο τελευταίων, πάλι υπερτερεί ο Κάνεας.

Η έρευνα της Marc πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδική κλίμακα από τις 19 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail