Η selfie θα είναι το νέο ολυμπιακό αγώνισμα

Έκρηξη χαράς έχει προκαλέσει η ανακοίνωση τη ΔΟΕ πως στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο, θα συμεριληφθεί στα αγωνίσματα η selfie.

H selfie έχει τις προϋποθέσεις να συμπεριληφθεί στα ολυμπιακά αγωνίσματα, αφού διεξάγεται σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Οι αθλητές των selfie θα αγωνίζονται στην ταχύτητα λήψης φωτογραφιών, στη selfie στην άκρη του γκρεμού, στο στόμιο ηφαιστείου, στα σαγόνια του καρχαρία, στην αγκαλιά του πύθωνα, στις γραμμές του τρένου με το τρένο να έρχεται ολοταχώς, και δίπλα στο κομοδίνο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη· δηλαδή, δίπλα στον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι το κομοδίνο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Εκτός από το ατομικό selfie, θα υπάρχει και το ομαδικό, ενώ θα υπάρχει και το selfie ντουέτο, για εκπαδευμένα ζευγάρια που ξέρουν να κεντράρουν στη selfie.

Οι αθλητές θα αγωνίζονται και στο σελφομπάστουνο, και νικητής θα αναδεικνύεται αυτός που θα καταφέρει να ανοίξει τα κεφάλια των άλλων με το δικό του σελφομπάστουνο.

Επειδή οι αθλητές της selfie είναι δισεκατομμύρια, το Ολυμπιακό Χωριό στους Ολυμπιακούς του Τόκιο θα φτιαχτεί στη Κίνα γιατί δεν χωράνε πουθενά.

Η ΔΟΕ σκοπεύει να τιμήσει τις επόμενες ημέρες κάποιους αθλητές της selfie που δεν ζουν πια, επειδή, καθώς έκαναν προπόνηση με το κινητό στο ένα χέρι και ένα όπλο στο κεφάλι τους, αντί να πατήσουν την οθόνη του κινητού, τράβηξαν την σκανδάλη, με αποτέλεσμα να τινάξουν τα μυαλά τους στον αέρα και να διακοπεί κάπως άδοξα η αθλητική τους καριέρα.

Εκατομμύρια Έλληνες προπονούνται ήδη εντατικά στις selfie, ενώ ζητούν να γίνει ολυμπιακό αγώνισμα και το Facebook.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail