Ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους για τις άδειες των καναλιών να μείνουν γυμνoί - Υποταγή των διεκδικητών

Του Στρατή Μαζίδη

Ζητώ συγγνώμη για τον τραβηγμένο τίτλο του σχολίου (αν και το κείμενο φιλοξενείται στη σατιρική στήλη) αλλά έλεος πια με αυτές τις τηλεοπτικές άδειες και το...σίριαλ που έχει στηθεί πάνω τους ώστε η κοινή γνώμη να μην ασχολείται με άλλα θέματα όπως πχ ο ΕΝΦΙΑ, το ξαναγράψιμο της ιστορίας στα σχολεία ή οι απαράδεκτες δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά στην Κρήτη ότι οι Τούρκοι ανήκουν στην Ευρώπη.

Κλεισμένοι λέει οι διαγωνιζόμενοι σε ένα κτίριο. Είδαμε σκυλιά, μαντρόσκυλα, ράντσα, άλλος πήρε μαζί του το στρώμα από την παραλία για να ξαπλώσει.

Μα τι γελοιότητες είναι αυτές;

Και διαδικασία διαβάσαμε 48 ωρών ώστε ο σκηνοθέτης αρμόδιος υπουργός να ταΐσει με μπόλικο σανό το πόπολο. Δε θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, εδώ πολλοί νομίζουν ότι ο Σώρρας είναι η λύση.

Δε θα μου προκαλέσει λοιπόν καμία  εντύπωση αν θα ζητηθεί από τους διαγωνιζόμενους να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και να εμφανιστούν γυμνοί μπροστά στην επιτροπή.

Ειλικρινά πάντως, πέρα από τη σάτιρα, έχω την εντύπωση πως όσοι συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι, όσα εκατομμύρια και να έχουν, απλά υποτάσσονται και ταπεινώνονται.

Θα με ρωτήσετε, και τι να κάνουν;

Τίποτε. 

Δε χρειάζεσαι συχνότητα όταν υπάρχει το διαδίκτυο και όλοι βρίσκονται σε 24ωρη βάση συνδεδεμένοι. Κι αν θες μεγάλη οθόνη με ένα καλώδιο HDMI είσαι έτοιμος.

Γιατί λοιπόν να πληρώσεις κάμποσα εκατομμύρια και να εξευτελίζεσαι όταν υπάρχει φθηνότερος δρόμος για να απευθυνθείς στο κοινό; 

Είναι κάτι σαν την ιστορία με το στυλό των αμερικανών και το μολύβι των σοβιετικών για να γράψουν στο διάστημα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail