Κύριε Τσακαλώτε εσείς δε λέγατε στους πολίτες να μην πληρώσουν το φόρο;


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ - ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και εκθέτουν πλήρως τόσο τον σημερινό υπουργό Οικονομικών, όταν το 2014 ο κ. Τσακαλώτος μοίραζε φυλλάδια κατά του ΕΝΦΙΑ - Δείτε τις φωτογραφίες που θα ήθελε να εξαφανίσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Διαβάστε λοιπόν τι έγραφαν ιστοσελίδες προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ, το 2014 για τις δράσεις Τσακαλώτου στις εφορίες της Θεσσαλονίκης.

AdTech Ad
Ο σημερινός υπουργός, είχε πάρει σβάρνα τις εφορίες της Θεσσαλονίκης και μοίραζε φυλλάδια κατά του ΕΝΦΙΑ, ενώ φωτογραφιζόταν με τα αντίστοιχα πανό.

Αναφερόμαστε βεβαίως στον ίδιο άνθρωπο που μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του υπ. Οικονομικών μας ζητούν να πληρώσουμε τον... καταπληκτικό ΕΝΦΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει καμία σχέση με τον... άθλιο ΕΝΦΙΑ του Σαμαρά.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας alterthess.gr, η οποία βεβαίως δεν υπάρχει πλέον, ο κ. Τσακαλώτος μαζί με την επίσης η βουλευτίνα Α’ Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου και τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ίδρωναν κατά του ΕΝΦΙΑ.

Όπως έγραφε η ιστοσελίδα στις 12 Σεπτεμβρίου του 2014:

«Στις 3 κεντρικές εφορίες, στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, υπήρξε ισχυρή παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απέκλεισαν την είσοδο στους διαμαρτυρόμενους, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις μπόρεσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να παραστεί στην διοίκηση των εφοριών για να μεταφέρει τις θέσεις του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων σημειώνει πως "η κυβέρνηση με την νομοθέτηση του ΕΝΦΙΑ εισάγει έναν εξαιρετικά άδικο και αναποτελεσματικό φόρο, συνεχίζει την υπερφορολόγηση της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας, δεν προβλέπει αφορολόγητο και δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία και την μικρή ιδιοκτησία".

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτείνει την καταγραφή της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών σε περιουσιολόγιο και με σύγχρονες πραγματικές αξίας, και ζητά να προβλέπεται υψηλό αφορολόγητο όριο, με έντονη προοδευτικότητα της κλίμακας φορολόγησης στο σύνολο της περιουσίας και όχι ανά ακίνητο».

Aπολαύστε λοιπόν τον «αντισυστημικό» κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης
TSAKALOTOS 1
Αλήθεια, τι έχει να πει στους ψηφοφόρους του ο κύριος υπουργός;
TSAKALOTOS 3
Η απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει πολιτική τσίπα σε όσους μας κυβερνούν είναι απλή και έρχεται αυθόρμητα.

Δείτε λοιπόν σε ποιούς εμπιστευθήκατε τις περιουσίες και τα σπίτια σας. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail