Καθεστώς οικονομικής τρομοκρατίας - Κοριός Εφορίας σε όλες τις συναλλαγές - Θα ψάξουν Facebook και Instagram

Freepen.gr - Η Ελλάδα οδεύει σε καθεστώς πλήρους οικονομικής τρομοκρατίας στην προσπάθεια μιας ακόμη κυβέρνησης να ταΐζει υπεράριθμους υπαλλήλους σε άχρηστες υπηρεσίες και 45αρες-ρηδες συνταξιούχους.

Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ THΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ στην ταυτοποίηση των φορολογουμένων που χρησιμοποιούν «ηλεκτρονικό πορτοφόλι», κάθε είδους κάρτες και e-banking για τις συναλλαγές τους προχωρά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να κλείσει τα παράθυρα του νόμου και να εμπλουτίσει το «περιουσιολόγιο» με νέες πληροφορίες και στοιχεία για το οικονομικό προφίλ των πολιτών ενισχύοντας έτσι το οπλοστάσιο των ελεγκτικών αρχών στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Με νομοθετική ρύθμιση που αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής» και η οποία αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες, υποχρεώνονται τα πάσης φύσεως πιστωτικά ιδρύματα καθώς και τα ιδρύματα πληρωμών και ηλεκτρονικών πληρωμών να ταυτοποιήσουν τον χρήστη των συναλλαγών και να ονομαστικοποιήσουν το μέσο των συναλλαγών.

Ωστόσο το κυνηγητό δε σταματά εδώ. Αν έχετε Facebook και Instagram τότε πρέπει να γνωρίζετε πως ο «Μεγάλος Αδερφός» του υπουργείου Οικονομικών θα ψάξει 1.800.000 Έλληνες ως «υπόπτους φοροδιαφυγής»!

Όπως γράφει το ΒΗΜΑ «…για την αποκάλυψή τους θα χρησιμοποιηθούν καταθέσεις, υποθηκοφυλακεία, κάρτες, λίστες, Facebook, Instagram… Με ειδικό λογισμικό θα προσεγγίζουν διαφεύγοντα εισοδήματα σε 24 ώρες…».

Και ύστερα περιμένουν να επιστρέψουν οι καταθέσεις από τα σεντούκια, τα στρώματα και τις κουφάλες ή να γίνουν επενδύσεις. Πολύ καλό! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail