“Αν αγγίξετε τα μισθολόγια φεύγω” είπε ο Καμμένος σε Τσίπρα Τσακαλώτο και Χουλιαράκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το θέμα του ειδικού μισθολογίου το έχουμε γράψει αρκετές φορές είναι ικανό να προκαλέσει ενδοκυβερνητική κρίση. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν έχει περιθώρια ελιγμών σ΄ αυτό το ζήτημα.Αν το υπουργείο Οικονομικών επιμείνει στις παράλογες απαιτήσεις,οι ΑΝΕΛ δεν έχουν τρόπο να παραμείνουν στην κυβέρνηση.

Αυτό το κλίμα περιγράφει σήμερα η εφημερίδα Βήμα και η στήλη ΒΗΜΑτοδότης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα “έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, κατά την οποία κινδύνευσε η συνοχή της κυβέρνησης.

Βεβαίως τα περίφημα non papers του Μαξίμου δεν είπαν λέξη, αλλά όταν ήρθε η ώρα να συζητηθοούν τα ειδικά μισθολόγια σηκώθηκε από τη θέση του ο Π. Καμμένος και είπε στον κ. Τσίπρα: “Εάν αγγίξεις τα μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων, εγώ φεύγω”!

Προκλήθηκε, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωση, με τον πρωθυπουργό, τον Ευκλ. Τσακαλώτο και τον Γ. Χουλιαράκη να του λένε: “Φεύγεις, Πάνο; Και που πας;”. Ο κ. Καμμένος κοίταξε τον κ. Τσίπρα και του είπε: “Να ξέρεις, πρόεδρε, δεν πρόκειται να τα ψηφίσω, δεν πρόκειται να τα ψηφίσει κανένα άλλο κόμμα, συνεπώς δεν περνούν”.

Ο κ. Τσίπρας του είπε να καθίσει, να ηρεμήσει και ότι θα ξαναεξετάσουν τα μισθολόγια”.

Να δούμε τι θα βγάλει η …επανεξέταση…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail