Αλήθειες και ψέματα για την κατασκευή του Τεμένους στην χώρα μας παρά την αντίθεση της επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας

Η κυβέρνηση, χωρίς να λάβει υπόψιν τις διαφορετικές απόψεις της επίσημης ορθόδοξης εκκλησίας και της αντιπολίτευσης, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα συντριπτικό ποσοστό του ελληνικού λαού, αποφάσισε για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα, αναφέρει δημοσίευμα σε χριστιανική ιστοσελίδα.

Τα σχέδια αυτά, ως γνωστό, απαιτούν την ανάλωση ποσού 900.000 χιλιάδων περίπου ευρώ για την ανέγερση ενός νέου τζαμιού στην Αθήνα μετά το πράσινο φως το οποίο δόθηκε από το κοινοβούλιο.

Η πρόταση για το έργο στο Βοτανικό επικράτησε με 206 ψήφους υπέρ, έναντι 24 ψήφων κατά.

Η κυβέρνηση τόνισε ότι δεν είναι κατανοητές οι αντιδράσεις, διότι μέχρι σήμερα υπάρχουν και λειτουργούν παράνομα δεκάδες αυτοσχέδια τζαμιά, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες χιλιάδων μουσουλμάνων που ζουν στην πόλη, μερικοί από τους οποίους έχουν έρθει από χώρες που πλήττονται από πόλεμο.

Εμείς ερωτάμε τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, εάν μετά την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό θα «εξαφανιστούν» τα παράνομα τζαμιά , και εάν η ΕΛ.ΑΣ θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση;

Η δημιουργία παράνομων Τζαμιών εξυπηρετεί δυστυχώς εκτός από τις θρησκευτικές ανάγκες και πολιτικές ανάγκες από τις διάφορες μουσουλμανικές σέκτες που μας έρχονται από το εξωτερικό και ειδικά από την Σ.Αραβία.

Αυτές οι οργανώσεις σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν τον ελληνικό κρατικό έλεγχο και θα συνεχίσουν να λειτουργούν στο «σκοτάδι», κατά της ελληνικής κοινωνίας. Επίσης έτσι ελέγχουν μεγάλο μέρος των οπαδών τους, κάτι το οποίο επιθυμούν σφόδρα.

Ο Έλληνας Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μίλησε κατά την συζήτηση για το τέμενος τονίζοντας ότι η δημιουργία του θα αποτρέψει τους οπαδούς του Ισλάμ να ριζοσπαστικοποιηθούν.

Αυτό είναι μέγα ψέμα, διότι αυτοί που θέλουν και επιθυμούν να ριζοσπαστικοποιηθούν με ή χωρίς εξωτερική βοήθεια σε χρήμα και μέσα, θα το πράξουν ότι και να κάνει η ελληνική πολιτεία.

Δυστυχώς ορισμένοι κρατικοί αξιωματούχοι έχουν «μαύρα μεσάνυκτα» από το ακραίο Ισλάμ και την δράση του σε οποιαδήποτε χώρα, πόσο μάλλον στην ανίδεη από τέτοιες καταστάσεις Ελλάδα.

Μια ματιά σε μερικές ευρωπαϊκές χώρες μας αποδεικνύει ότι δεν είναι εφικτός ο «έλεγχος» των ακραίων επαναλαμβάνουμε ισλαμιστών, που θέλουν να επιβάλουν το Ισλάμ στους απίστους Χριστιανούς και να ντύσουν όλες τις γυναίκες με μπούρκες μέχρι τα μάτια.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε συνέντευξη του σε καθημερινή εφημερίδα, λέγοντας ότι: «Αν θέλουμε να αποφύγουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία και το Βέλγιο, δεν θα πρέπει να κάνουμε τα λάθη που προσπαθούν τώρα να αντιμετωπίσουν οι χώρες αυτές.

Δηλαδή ποια ακριβώς «λάθη» έκανε η Γαλλία και το Βέλγιο και τα πληρώνουν με αίμα σήμερα; Μήπως το ότι τόσο ανόητα οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών άφησαν να δημιουργηθούν γκέτο μέσα στις πόλεις τους με μουσουλμάνους στα οπoία μόνο οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας μπορούν να εισέλθουν;

Όχι κύριοι, το Ισλάμ και ειδικά η ακραία έκφανση του διαθέτει «διαλυτικό χαρακτήρα « για οποιαδήποτε χώρα και κοινωνία, για αυτό απαιτείται η αποφυγή δημιουργίας γκέτο, απαιτέιται η έντονη αστυνομική παρουσία καθώς και η απέλαση από την χώρα των «απείθαρχων».

Τελευταία αφήνουμε την «εξαφάνιση» της άποψης της ελληνικής εκκλησίας της επικρατούσας ορθόδοξης θρησκείας στην χώρα. Η άποψη της εκκλησιαστικής ιεραρχίας έπρεπε και όφειλε να εισακουστεί από την κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση. Επισημαίνουμε ότι και ο Πατριάρχης της Βουλγαρίας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ίδιο θέμα.

Αλλά σε ανθρώπους που βλέπουν σταυρό και ιεράρχη και στραβομουτσουνιάζουν τι να πούμε.

Στο τέλος αφήνουμε την ρήση του Γάλλου στρατηγού Ντε Γκώλ για να θυμίσουμε μερικά πράγματα και να βάλουμε άλλα στην θέση τους:

«Πατριώτης είναι όποιος αγαπάει πάρα πολύ την πατρίδα του και φασίστας όποιος μισεί όλες τις άλλες».

pentapostagma.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail