Γεροβασίλη: Τα μέτρα πλέον είναι πίσω μας

Freepen.gr - Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει την «πιο κρίσιμη καμπή» του προγράμματός της, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη σΣε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά».

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι:

«Τα μέτρα βρίσκονται πλέον πίσω μας, έχοντας παράλληλα τηρήσει το προεκλογικό μας πρόγραμμα και υπερκαλύψει κάθε μας υποχρέωση»

Μόνο που για τον ελληνικό λαό τα μέτρα έρχονται και θα πληρωθούν. Ο ΕΝΦΙΑ που θα τον καταργούσε η σημερινή κυβέρνηση, ο ΦΠΑ 24%, οι νέες τιμές που έρχονται στα καύσιμα, η βαρύτατη φορολόγηση, το περιουσιολόγιο με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τον επερχόμενο φόρο περιουσίας, όλα αυτά είναι μπροστά μας, σαν παγόβουνο που θα σκάσουμε πάνω του.

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση "τα μέτρα βρίσκονται πλέον πίσω μας" να έχει μια κυριολεκτική ερμηνεία, ότι πλέον ήρθε η ώρα της εφαρμογής και θα μας τσούξουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail