Χαρές και πανηγύρια στην Ιεράπολη - Οι γυναίκες καίνε τις μπούρκες που τους φόρεσε το Ισλαμικό Κράτος - ΒΙΝΤΕΟ

Freepen.gr - Γυναίκες στην Ιεράπολη (Μανμπίτζ) της βορειοδυτικής Συρίας στην επαρχία του Χαλεπιού,  καίνε τις μπούρκες που τις κατανάγκασε να φορούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους γιορτάζοντας με τον τρόπο αυτό την απελευθέρωσή τους από τους βάρβαρους κατακτητές.

Το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA δημοσίευσε βίντεο με τον κόσμο να πανηγυρίζει την ώρα που μια γυναίκα παραδίδει το ένδυμα του μεσαίωνα στην πυρά.

Η Ιεράπολη έχει πλέον απελευθερωθεί σε ποσοστό άνω του 70% από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (ένοπλη ομάδα, κατά βάση κουρδική υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ) και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις απομένουν 24ωρα για την πλήρη εκδίωξη των ισλαμιστών.

Με την απελευθέρωση της Ιεράπολης ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την ένωση του διαδρόμου της Ροζάβα και το ζωντάνεμα του εφιάλτη της Αγκυρας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail