ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ! – Μπουλντόζες κατεδάφισαν το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που προπονούνταν η Κορακάκη (ΦΩΤΟ)

Είναι η στιγμή που οι μπουλντόζες του δήμου Δράμας μπήκαν στον χώρο προπονήσεων στους πρόποδες του Κορυλόβου και άρχισαν να ξηλώνουν το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που προπονούνταν η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη.

dramini-600x337
ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ! – Μπουλντόζες κατεδάφισαν το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που προπονούνταν η Κορακάκη (ΦΩΤΟ) - Εικόνα2 ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ! – Μπουλντόζες κατεδάφισαν το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που προπονούνταν η Κορακάκη (ΦΩΤΟ) - Εικόνα3 ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ! – Μπουλντόζες κατεδάφισαν το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που προπονούνταν η Κορακάκη (ΦΩΤΟ) - Εικόνα4
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της dramini.gr στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθούν οι αναγκαίες υποδομές για τις ανάγκες προπονήσεων των σκοπευτών, από τον δήμο της Δράμας, που πλέον κινείται άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση.

dramini.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail