Νέα ανάφλεξη - Όλα είναι πιθανά

του Αθανασίου Δρούγου

Aνησυχώ για την κατάσταση στα ρωσο-ουκρανικά. Έχουνε αυξηθεί οι παραβιάσεις της εκεχειρίας, ως και των συμφωνιών του Μινσκ. Μόνο το τελευταίο 24ωρο είχαμε 67 παραβιάσεις σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ. Προ εβδομάδων είχαμε την επίθεση στον αρχηγό των Ρώσων αυτονομιστών του Λουχάνσκ, τον Ιγκόρ Πλοντνίτσκι. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ άσχημη. Έκτοτε, αλληλοκατηγορούνται Ρώσοι και Ουκρανοί. Έχουμε κρίση στις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών: Η Μόσχα απέσυρε τον πρέσβη της, και πρότεινε για νέο πρέσβη τον επιχειρηματία Μίχαελ Μπάμπιχ. Το Κίεβο δεν τον αποδέχθηκε καν, και άναψε διπλωματικός πόλεμος...

ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΙΘΑΣΗ-ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΑΡΑ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.

ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΧΑΝΣΚ ΚΑΙ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΚΕΙ. Η ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ.

ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ FSB ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΕΙΡΑ 'ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ". ΜΕΤΑΞΥ 6 ΠΡΟΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Ο ΜΗΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΑΛΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ). ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1961 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1968 ΕΙΣΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ.(ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ) ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1991 ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ/ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ...

ΕΛΚΕΔΑ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail