Του έκλεισαν τα μάτια και τον φουντάρισαν από την ταράτσα δίχως καν δίκη-παρωδία

Freepen.gr - Ένας νεαρός ιρακινός οδηγήθηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου από τον έριξαν στον κενό τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ARA οι εξτρεμιστές συνέλαβαν το νεαρό άνδρα στη βορειοδυτική επαρχία της Νινευή στο Ιράκ με την πρόφαση ότι ήταν "ομοφυλόφιλος".

"Ο νεαρός άνδρας σπρώχθηκε βάναυσα από την κορυφή ενός ψηλού κτιρίου μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους" δηλώνει ένας τοπικός ακτιβιστής υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Η ISIS έχει κυκλοφορήσει επίσης μια βιντεοκασέτα που δείχνει την εκτέλεση του νεαρού άνδρα και τον αποκεφαλισμό άλλων που, σύμφωνα με την ομάδα, έχουν παραβιάσει τους κανόνες του Χαλιφάτου.

"Όσοι τολμούν να αντιταχθούν στη Σαρία του Αλλάχ και τους κανόνες του Χαλιφάτου αξίζουν τιμωρία" βροντοφώναξε ένας ισλαμιστής της ISIS, πριν πραγματοποιήσουν οι σύντροφοί του την εκτέλεση.

Μιλώντας στο ARA ο, επικεφαλής του κέντρου ΜΜΕ της Νινευή, Raafat al-Zarari δήλωσε:

 «Οι άμαχοι που ζουν κάτω από την ISIS αναγκάζονται να ακολουθήσουν οποιαδήποτε παραγγελία από την ομάδα, διαφορετικά θα μπορούσαν να σκοτωθούν. Είναι μια πικρή πραγματικότητα στα εδάφη που κατέχονται από αυτήν την τρομοκρατική ομάδα».

Στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση, σε αντίθεση με άλλες που έχουμε δημοσιεύσει στη Freepen.gr φαίνεται πως δεν έγινε καν η γνωστή δίκη-παρωδία αφού φαίνεται πως το Δικαστήριο της Σαρίας έχει εκδώσει απόφαση για την εκτέλεση κάθε γκέι άντρα με τη ρίψη του από την κορυφή ενός κτιρίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail