Ο πόλεμος με την Ουκρανία θα μπορούσε να διαρκέσει για 50 χρόνια

H "Ελευθεροτυπία" συνεχίζει τη συζήτηση o"Ρωσικός κόσμος μετά τη ρωσική άνοιξη".
 
Συζητούν οι Αλέξανδρος Σατίλα, Ιγκόρ Strelkov, Alex Anpilogov, Konstantin Krylov Valery Korovin, Bogdan Bezpalko Victor Aksiutchits Αλέξανδρος Boroday.

Ο ουκρανός εθνικιστικής, Ντμίτρι Yarosh, είπε ότι ένας μεγάλος πόλεμος με τη Ρωσία μπορεί να συμβεί.Για την ώρα βρίσκεται στο επίπεδο του εμφυλίου πολέμου στα ανατολικά της χώρας.
 
Οι ειδικοί που έχουν μελετήσει τις εθνοτικές συγκρούσεις, λένε ότι χωρίς τη συμμετοχή των εξωτερικών δυνάμεων,οι συγκρούσεις αυτές θα σταματούσαν γρήγορα.Οι εξωτερικές δυνάμεις εκμεταλλεύονται αυτή τη σύγκρουση, και είναι σε θέση να την κρατήσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.Αμφιβάλλω για τις διαπραγματεύσεις των πολιτικών με θέμα την Ουκρανία γιατί τα πράγματα τα περιπλέκει η "ελίτ" της Δύσης, λέει ο Καθηγητής στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας Σεργκέι Καρά-Murza.
 
Οι Αμερικανοί φοβούνται  στη σκέψη, πως ένας σοβαρός πόλεμος μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για την Ευρώπη,με όλες τις συνέπειές του, που μπορεί να είναι οι πιο απρόβλεπτες.
  
 
Αν τα Ρωσικά τανκς μπουν στο Κίεβο, θα προκαλέσουν ένα νέο κύμα Ρωσοφοβίας, και θα είχαμε ένα παρατεταμένο πόλεμο για πενήντα χρόνια. Και όταν ο πόλεμος αρχίσει, δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και ποιος θα κερδίσει.Αν τα Ρωσικά στρατεύματα εισέλθουν τότε θα υπάρξει και η "ευρωπαϊκή επιλογή".

Alex Polubota
 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA: Corfiatiko.blogspot.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail