Η ανταπόδοση για τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνω στην πλατεία Βικτορίας με τα 1200 ευρώ ανά τμ

Ελένη Παπαδοπούλου
Επειδή μόλις πλήρωσα την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ και μάλιστα ελαφρώς αυξημένη έχω να πω τα εξής τα οποία απευθύνονται προς πάσα κατεύθυνση, ήτοι από αντίφα, συριζόπληκτους και Καρανίκες, έως γραβατωμένους αλληλέγγυους, Καμίνηδες και νεοδημοκράτες wannabeκυβέρνηση.
Το ΕΝΦΙΑ που χρυσοπληρώνω λες και έχω καμιά βίλα στα ΒΠ και που υπολογίζεται με 1200 ευρώ το τετραγωνικό αφορά την πλατεία Βικτωρίας. Μάλλον το χοτ σποτ της πλατείας Βικτωρίας. 

Πληρώνω δηλαδή φόρο για να πάρω ως ανταπόδοση.

1ον μία τρισάθλια και βρωμερή "ποιότητα ζωής" μέσα σε ένα ανοιχτό κέντρο κράτησης
2ον την υποβάθμιση της περιουσίας μου και την έλλειψη δυνατότητας αξιοποίησης της, αφού οι μόνοι που ενδιαφέρονται να κατοικοεδρεύσουν στην περιοχή είναι νομαδικοί πληθυσμοί και ΜΚΟ.

Τα δικαιώματα μου λοιπόν ΕΓΩ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. Και επειδή τα πληρώνω πολύ ακριβά ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ να έρχεται ο κάθε γελοίος με περιουσία που την μοσχονοικιάζει ή την μοσχοπουλάει, ειδικά όταν είναι πολιτικός, να μου τα καταπατά, να με υποτιμά, να με εξυβρίζει και να παίζει με την ζωή μου τη νέα monopoly που ονομάζεται "ανθρώπινα δικαιώματα".
Εγώ, όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων στις περιοχές που ο Καμίνης, ο ΓΑΠ, η Τασία και ο Σόρος κατάντησαν χαβούζα, δεν θα χρυσοπληρώνουμε σαν ηλίθιοι ανθρώπινα δικαιώματα άλλων καταπατώντας συγχρόνως τα δικά μας. Και δεν θα πληρώνουμε και πολιτικούς εξυπνάκηδες που θα μας κουνάνε και το δάχτυλο όταν διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Ητοι αν δεν καθαρίσουν την περιοχή από όλη αυτή την σαβούρα που έχει κουβαληθεί, ώστε να μην αισθανόμαστε και τελείως ηλίθιοι για το τί πληρώνουμε ως φόρο ακινήτων, θα γίνει Ο ΧΑΜΟΣ. Εγώ άλλη χρονιά δεν θα περάσω στριμωγμένη για να πληρώνω τις πολιτικές "μεσαιωνικά ανθρώπινα δικαιώματα" του κάθε Καρανίκα, του κάθε παραδομένου Καμίνη και του κάθε Γκρούεζα.

Αυτά και λίγα είπα. Η συνέχεια επί της οθόνης αν δεν προστατεύσουν επιτέλους ό,τι πληρώνουμε ακριβά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail