Αποκάλυψη για τη φρίκη του Μπατακλάν! Πτώματα ξεκοιλιασμένα, με βγαλμένα μάτια και τους oρχεις τους...στο στόμα! Οι τζιχαντιστές βiασαν και τις γυναίκες

Συγκλονίζει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Daily Star για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και τα όσα φρικτά συνέβησαν στο Μπατακλάν.

Παρά το ότι οι γαλλικές αρχές είχαν ανακοινώσει πως οι τρομοκράτες είχαν μαζί τους μόνο όπλα, οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες διαψεύδουν την παραπάνω εικόνα και αποκαλύπτουν φρικιαστικές στιγμές της βραδιάς εκείνης.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Georges Fenech, επικεφαλής των ερευνών και νομοθέτης, στην εξεταστική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, επικαλούμενος την ηλεκτρονική απομαγνητοφώνηση με μαρτυρίες 200 ωρών, μέσα στο θέατρο εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα.

Ένας πατέρας, ανέφερε για τον γιο του πως ήταν ξεκοιλιασμένος και με τους όρχεις στο στόμα!

Ο ερευνητής Christian Saint αναφέρει: 

«Μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν εξαιρετικά ακρωτηριασμένα από τις εκρήξεις και τα όπλα...».

Στην έκθεση της εξεταστικής επιτροπής περιέχεται και η κατάθεση αστυνομικού: 

«Τα πτώματα δεν τα δείξαμε στους συγγενείς γιατί υπήρχαν άνθρωποι αποκεφαλισμένοι και ξεκοιλιασμένοι. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις βιασμών σε γυναίκες και περικοπές με μαχαίρι στα γεννητικά όργανα. Αν δεν κάνω λάθος, τα μάτια ορισμένων ανθρώπων έχουν αφαιρεθεί»

Ο αστυνομικός κατέθεσε στην επιτροπή ότι δεν είδε αυτό το φρικιαστικό θέαμα, αλλά ένας άλλος ερευνητής, του το περιέγραψε, κλαίγοντας και κάνοντας εμετό από όσα αντίκρυσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail