Τα ανθρώπινα δικαιώματα...

Τα ανθρώπινα δικαιώματα…

Που είναι οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Που είναι οι χιλιάδες οργανώσεις που δήθεν ενδιαφέρονται για την ευημερία (δηλαδή την τσέπη τους) των πολύπαθων προσφύγων και των όπου γης κατατρεγμένων;

Που είναι οι Έλληνες “διανοούμενοι”;

Που είναι το πολιτικό προσωπικό της χώρας (κυβέρνηση και αντιπολίτευση) εκτός των ανεκδιήγητων κκ. Βίτσα και Κοτζιά;

Που είναι οι Ευρώπη και οι “σύμμαχοι”;

Τα αντανακλαστικά τους είναι ανύπαρκτα. Τους πρόλαβαν οι μουσουλμάνοι της Θράκης που φαίνεται ότι η μυρωδιά του αίματος τους προσέγγισε σαν τους λύκους!

Ντροπή! Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάθε άνθρωπος που είναι αξιοπρεπής και ελεύθερος στο πνεύμα. Κρύφτηκαν όλοι πίσω από την απουσία και την σιωπή τους.

Κανένας (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν βγαίνει να υποστηρίξει τους άμοιρους Τούρκους συλληφθέντες. Αυτή είναι μια τελευταία ευκαιρία για το ξεπεσμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας να σταματήσει τον κατήφορο της αθλιότητας.

Είναι επίσης ανάγκη, ο ελληνικός λαός (ενωμένος και πέρα από σκοπιμότητες) να αντιδράσει και να αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια και πιθανότητα παράδοσης των Τούρκων συλληφθέντων στην Τουρκία. Η Ελλάδα δεν αντέχει να βιώσει και νέα ντροπή μετά το φιάσκο Οτσαλάν. Δεν πρέπει να προσφέρουμε νέο αίμα στον αδίστακτο και ψυχοπαθή σουλτάνο.

Ας δείξουμε μια φορά ότι είμαστε Έλληνες!

Λεωνίδας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail