Η ISIS έχει στήσει τα "εκρηκτικά" στην Ευρώπη και τώρα θα κάνει πάρτι με βαρελότα!

Του Στρατή Μαζίδη
twitter.com/SMazidis

Έχουμε τονίσει από καιρό στη Freepen.gr πως η ISIS, γνωστή και ως Ισλαμικό Κράτος, θα εξελιχθεί σε αυτό ακριβώς, να μετατραπεί σε ένα κράτος τρόμου, φόβου και αγωνίας που θα κυριεύσει την Ευρώπη.

Όταν η Ευρώπη μπορούσε να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο, δεν το έπραξε. Πχ οι αρχές του Βελγίου, της Γαλλίας και άλλων χωρών έκλειναν τα μάτια στους μουσουλμάνους υπηκόους τους, οι οποίοι ταξίδευαν στη Συρία μέσω Τουρκίας, καθώς πήγαιναν να πολεμήσουν τον "κακό" Ασαντ.

Ωστόσο δεν πήγαν τόσο για να πολεμήσουν όσο για να λάβουν το βάπτισμα του πυρός. Η ISIS δεν σκόπευε να χρησιμοποιήσει τις ευρωπαϊκές ζωντανές της ρουκέτες κάτω στη Συρία. Για εκεί έχει άλλους αναλώσιμους.

Οι "έξυπνες" ανθρώπινες βόμβες επέστρεψαν από τη Συρία, ντοπαρισμένες και έτοιμες να πυροδοτηθούν μόλις δοθεί η εντολή.

Σε παλαιότερες αναφορές οι ευρωπαϊκές αρχές μιλούσαν για επαναπατρισμό 6.000 μουσουλμάνων από τη Συρία.

6.000 βόμβες διασκορπισμένες στην Ευρώπη και έτοιμες να εκραγούν ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο.

Στο μετρό, στο αεροδρόμιο, στο δρόμο με ένα τρελό φορτηγό, με έναν παλαβό σε ένα εστιατόριο, με κάποιον υπερευαίσθητο 18αρη κ.ο.κ.

Η ISIS εδώ και μήνες φεύγει από τη Συρία και το Ιράκ, μετακομίζει σε ασφαλέστερους τόπους ενώ αλλάζει μορφή.

Στη Λιβύη είναι ορατή αλλά στην Ευρώπη αόρατη.

Οι τζιχαντιστές έχουν στήσει τα "εκρηκτικά" τους στη Γηραιά Ηπειρο. Έχουν το σχέδιό τους και το υλοποιούν ανενόχλητοι είτε πρόκειται πράγματι για εξτρεμιστές του ισλάμ είτε αποτελούν τα όργανα κάποιον άλλων οι οποίοι έχουν τη δική τους ατζέντα.

Οι απλοί άνθρωποι θα ανατινάζονται, θα σκοτώνονται, θα ακρωτηριάζονται, έγκυες θα σφάζονται, παιδιά θα μένουν ορφανά, γονείς θα κλαίνε τα παιδιά τους.

Αυτό δυστυχώς θα είναι το πολύ ακριβό τίμημα της εγκληματικής στάσης της Ευρώπης στη Λιβύη και τη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail