Fortune: Η Aegean Oil στις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα εταιρικής φήμης



Η Αιγαίον Όιλ ΑΕ (Aegean Oil) κατέκτησε την τρίτη θέση μεταξύ των 294 μεγαλύτερων εταιρειών οι οποίες συμμετείχαν στην Most Admired Companies 2016, τη μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης που πραγματοποιήθηκε από το «Fortune» σε συνεργασία με την KPMG. Στο πλαίσιο της έρευνας, 1450 κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών ψήφισαν και ανέδειξαν τις επιχειρήσεις εκείνες που ανταποκρίθηκαν στις προϋποθέσεις της έρευνας των Most Admired Companies.

Η εταιρική υπευθυνότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η οικονομική υγεία είναι μόνο μερικά από τα κριτήρια που πληρούν οι εταιρείες, οι οποίες ξεχώρισαν σε μια δύσκολη περίοδο για το επιχειρείν στην Ελλάδα. Για την Aegean «η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική κι έρχεται να επιβραβεύσει τη μέχρι τώρα ανοδική και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της πορεία. Παράλληλα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες δεσμεύσεις στη συνεχή της προσπάθεια για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών».

Η Aegean, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με πανελλαδικό δίκτυο 550 πρατηρίων καυσίμων και ετήσιο κύκλο εργασιών γύρω στο ένα δισ. ευρώ. Συνεισφέρει πολλαπλά και ουσιωδώς στην εθνική οικονομία καθώς περίπου 450 εκατ. ευρώ (σχεδόν το ήμισυ από το συνολικό ποσό του κύκλου εργασιών της) καταβάλλεται ετησίως από την εταιρεία στα κρατικά ταμεία με κάθε μορφή φόρων και εισφορών, ενώ στα γραφεία, στις εγκαταστάσεις της καθώς και στα πρατήρια καυσίμων με το σήμα Aegean, απασχολούνται συνολικά 2.200 εργαζόμενοι.




Επιπλέον, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της υπευθυνότητας, η Aegean υλοποιεί προγράμματα χορηγιών με δωρεές και χορηγίες σε διάφορους φορείς, οργανισμούς και ιδρύματα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που συμβάλουν στην προαγωγή των κοινωνικών αξιών. Τα προηγούμενα έτη, μεταξύ άλλων, η εταιρεία χορήγησε πετρέλαιο θέρμανσης σε 200 συνολικά σχολεία της βόρειας, κυρίως, Ελλάδας.

pontos-news.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail