Άλλη μια απόπειρα να σφάξουν γιατρό στη Γερμανία

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια σοκαριστική ιστορία έλαβε μέρος στο Troisdorf στην Γερμανία: Ο μουσουλμάνος πατέρας και ο αδελφός ενός ασθενή επιτεθήκαν με μαχαίρι στον γιατρό του, απειλούν να τον αποκεφαλίσουν, και η αστυνομία αποφασίζει να μην βάλει τους μουσουλμάνους εισβολείς στη φυλακή.

Όλα άρχισαν όταν ένας 19 χρόνος ασθενής μουσουλμάνος ήρθε στο γραφείο του Δρ Αττίλα Ταν με κάταγμα στην κνήμη. Αφότου ο γιατρός του εξήγησε όσα έπρεπε να κάνει για το πόδι του, ο ασθενής δεν άρεσε όπως φαίνεται την συμβουλή του γιατρού και είχε επιθετική στάση. Αποχωρεί μόνο για λίγο ενώ επιστρέφει με τον αδελφό και τον πατέρα του, ο οποίος ήταν οπλισμένος με ένα μεγάλο μαχαίρι.

Ο Δρ Αττίλα Ταν

Ο γιατρός βρισκόταν στη μέση μιας χειρουργικής επέμβασης όταν εισέβαλαν στο γραφείο του, φωνάζοντας «Allahu Akbar» και λέγοντας ότι ήθελαν να τον αποκεφαλίσουν. Οι δύο γιοι κρατούσαν κάτω το χειρουργό, και ο πατέρας συνέχιζε να φωνάζει: «Ζήτα Συγγνώμη από τον γιο μου, να γονατίσεις και να φιλήσεις το χέρι του». (Μήπως άραγε είναι ιερέας ο γιος του και θα έπρεπε να του φιλήσει το «χέρι»;) Του είπε επίσης ότι ήταν παλαιστινιακής καταγωγής και ότι είχε σκοτώσει πολλούς Εβραίους.

Στο γραφείο ξέσπασε κατάσταση πανικού, μια 82χρονη γυναίκα ασθενής μέχρι τράπηκε σε φυγή έξω από το παράθυρο. Ευτυχώς, όταν το τρίο εισέβαλε στο ιατρείο, οι δύο γυναίκες υπάλληλοι έφυγαν αμέσως και κάλεσαν την αστυνομία. Έτσι, πριν προλάβει να συμβεί κάτι χειρότερο, η αστυνομία έφτασε. Ως αποτέλεσμα αυτής της τρομοκρατικής πράξης, η σύζυγος του γιατρού που εργαζόταν στο γραφείο έπαθε καρδιακή προσβολή και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον γιο, την φίλη του, και αργότερα τον πατέρα και τον αδελφό. Σοκαριστικό όμως είναι το γεγονός ότι τους άφησαν όλους ελεύθερους την ίδια ημέρα. Ο γιατρός και οι υπάλληλοί του αισθάνονται αβοήθητοι και τρομοκρατημένοι ενώ φοβούνται να μην επιστρέψουν ξανά οι δράστες.

Η αστυνομία είπε ότι «δεν υπήρχαν ενοχοποιητικά στοιχεία που θα δικαιολογούσαν μια φυλάκιση». Επίσης σύμφωνα με τους ίδιους δεν υπήρχε «καμία απόδειξη ότι ήταν ένα έγκλημα με θρησκευτικό ή πολιτικό κίνητρο.»
Αυτή είναι πλέον η ωραία ζωή στη Γερμανία, οι άνθρωποι να φοβούνται πλέον ακόμη και τη σκιά τους λόγω των λαθρο, να φωνάζουν να παραιτηθεί η Μέρκελ, ενώ τίποτε να μην αλλάζει την παρούσα κατάσταση.

Μετά από τέσσερις μουσουλμανικές τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γερμανία σε μία μόλις εβδομάδα, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να κρύβεται, ενώ οι εκκλήσεις για «Merkel Muss Weg” (η Μέρκελ πρέπει να φύγει ) γίνονται παντού όλο και πιο δυνατές. Αλλά προφανώς δεν είναι αρκετά δυνατές. Γιατί επιτέλους η έκκληση των Γερμανών δεν ακούγεται και τίποτα δεν κοινοποιείται;

Για πόσο καιρό ακόμη, το θέμα με τους μουσουλμάνους μετανάστες θα τίθεται σε αναμονή επ’ αόριστον;

Όπως φαίνεται οι «τελευταίες» μουσουλμανικές τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γερμανία από εδώ και πέρα σίγουρα δεν θα είναι και οι τελευταίες.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail