ΣΟΚ στη Γαλλία: τρομοκράτες εισέβαλαν σε εκκλησία έπιασαν ομήρους και σφάξανε τον παπά

Δολοφονήθηκε ιερέας στη Νορμανδία στη Γαλλία κατά την διάρκεια κράτησης ομήρων μέσα σε εκκλησία. Η ομηρία έγινε το πρωί της Τρίτης σε μια εκκλησία στο Saint-Étienne-du-Rouvray, στην Seine-Maritime, κοντά στη Rouen. Οι τρομοκράτες δολοφόνησαν τον ιερέα με μαχαίρι τον σφάξανε.

Δύο ένοπλοι με μαχαίρια εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης 26 Ιούλη μέσα σε μια εκκλησία στην Seine-Maritime (Normandie) πήραν πολλούς πιστούς ως ομήρους σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Ο ιερέας δοολοφονήθηκε και μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά μεταξύ 4 με 6 ομήρων στην εκκλησία που είναι στο Saint-Étienne-du-Rouvray, κοντά στην Rouen.O ιερέας 2 καλόγριες και 2 πιστοί κρατήθηκαν όμηροι. Οι τρομοκράτες εισβάλοντας στην εκκλησία φώναξαν ότι ενεργούν για λογαριασμό της ISIS lepoint.

Μπήκαν από την πίσω πόρτα του ναού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και συνε΄λαβαν όσους ήταν με΄σα 2 καλόγριες 2 πιστούς και τον παπά.

Είχε σύντομη διάρκεια η επίθεση και οι 2 επιτιθέμενοι εξουδετερώθηκαν σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του France 3 τον Jean-Marc Pitte, που είναι στο τόπο της επίθεσης ο ιερέας δολοφονήθηκε και μια γυναίκα τραυαμτίστηκε σοβαρά. Ο François Hollande και ο υπ.Εσωτερικών Bernard Cazeneuve μετέβησν στο τόπο του δράματος. france24 AFP et Reuters.

dimpenews
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail