Ρωσική και Συριακή Αεροπορία έλιωσαν τους τζιχαντιστές στην έρημο της Παλμύρα - ΒΙΝΤΕΟ

Στρατής Μαζίδης

Το Ρωσικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι 6 βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς TU-22M3 πραγματοποίησαν και χθες αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων της ISIS στην έρημο της Συρίας.

Η επίθεση στόχευσε θέσεις των τζιχαντιστών στο Ορος Oubayrah, το παράρτημα του αεροδρομίου T-3, την εγκατάσταση επεξεργασίας αερίου στο Αράκ  και το αντλιοστάσιο του T-3. Όλα αυτά βρίσκονται σε μια πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή ανατολικά της αρχαίας πόλης της Παλμύρας στο δρόμο προς το το Ντέιρ αλ-Ζορ.

"Οι επιθέσεις κατέστρεψαν ένα κέντρο διοίκησης, ένα στρατόπεδο, δύο περιοχές άντλησης πετρελαίου, εξουδετερώθηκε ένας σημαντικός αριθμός μαχητών του εχθρού του προσωπικού και του υλικού του" αναφέρει η ανακοίνωση.



Ωστόσο σειρά επιθέσεων εξαπολύει καθημερινά και η Συριακή Αεροπορία στην ανατολική Χομς χτυπώντας ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης των τρομοκρατών και πολλές οχυρώσεις στην Jbab Hamad και την Onq al-Hawa.

Η Πολεμική Αεροπορία έπληξε επίσης τις θέσεις και τους δρόμους που χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες της ISIL στο Dab'et al-Milhiyeh, βόρεια της Wadi Αμπιάντ Dam.

Επιπλέον καταστράφηκαν οχήματα της ISIL, μερικά εξοπλισμένα με πολυβόλα, καθώς επίσης οχυρωμένες θέσεις ενώ σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν αρκετοί μαχητές.

Επίσης, την Τετάρτη, τα συριακά πολεμικά αεροσκάφη, βασισμένα σε πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, βομβάρδισε δύο κέντρα διοίκησης και ελέγχου της ISIL στην ανατολική Χομς προκαλώντας βαριές απώλειες για τους τρομοκράτες.

Τα συριακά πολεμικά αεροσκάφη, σε ένα νέο γύρο εξορμήσεων χτύπησαν κέντρα διοίκησης της ISIL στην περιοχή al-Sawame καταστρέφοντας έτσι όχι μόνο τις υποδομές αλλά και εξουδετερώνοντας πολλούς τρομοκράτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail