ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – Επίθεση ενόπλων σε αστυνομικό τμήμα της Τραπεζούντας με νεκρούς και τραυματίες

Σε πρώιμο στάδιο εμφυλίου πολέμου ή στην καλύτερη περίπτωση σε περίοδο ένοπλης και βίαιης αναταραχής εισέρχεται η Τουρκία, με συνεχή αιματηρά επεισόδια.

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν μετά από επίθεση ένοπλων σε αστυνομικό τμήμα της Τουρκίας πριν από λίγο.

Ο αστυνομικός σταθμός στη βορειαονατολική επαρχία της Τραπεζούντας στην Τουρκία δέχτηκε επίθεση από ομάδα ενόπλων σήμερα το πρωί στις 8.45 τοπική ώρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι διέφυγαν σε κοντινό δάσος.

Χθες ένας ένοπλος άντρας άνοιξε πυρ έξω από το δικαστικό μέγαρο της Άγκυρας, ο οποίος εν συνεχεία έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών.

Επίσης ένοπλοι εισέβαλαν στο δημαρχείο Κωνσταντινούπολης, και πυροβόλησαν στο κεφάλι τον αντιδήμαρχο ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όπως μετέδωσε το τουρκικό δίκτυο NTV.

Πτήσεις ελικοπτέρων των στασιαστών πραγματοποιούνται επάνω από διάφορες πόλεις, ενώ στα βουνά έχουν διαφύγει περισσότεροι από 500 πραξικοπηματίες, οι περισσότεροι των ειδικών δυνάμεων.

pronews.gr
Νεότερη Παλαιότερη
* * * Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς προηγούμενη γραπτή άδειας της σελίδας
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail