Ρωσόδουλοι οι μεγαλύτεροι εν δυνάμει προδότες ακριβώς όπως υπήρξαν και οι Αμερικανόδουλοι

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αυτοί που είναι έτοιμοι να πουλήσουν τα προνόμια του Πατριαρχείου που ανήκουν στο έθνος για να εξυπηρετήσουν σλαβικά συμφέροντα χωρίς κανένα αντάλλαγμα, μόνο με φθηνές ρητορείες τριτοκλασάτων και προπαγάνδες.

Αυτοί που στηρίζουν στη Συρία το κόμμα του δικτάτορα που ολοκλήρωσε τον εξαραβισμό του Ελληνισμού που ξεκίνησαν οι Ρώσοι το 1838 για να εξαραβίσουν τα Πατριαρχεία της Μέσης Ανατολής για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους, αυτά τα συμφέροντα που βλέπουμε σήμερα. Αυτοί που ρίχνουν την ευθύνη στο έθνος γιατί οι Ρώσοι που επιτέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη μόλις απέκτησαν δύναμη μας πούλησαν σε κάθε ευκαιρία.

Τι κάναμε εμείς για τους Σλάβους αδερφούς; Αν κάθε Σλάβος λόγω θρησκείας είναι αδερφός μας, τότε αδερφοί μας ήταν και οι Βούλγαροι Χριστιανοί Ορθόδοξοι που έσφαξαν χάρη στους Ρώσους, Έλληνες στην Μακεδονία. Η Μακεδονία κινδύνεψε εξαιτίας των Ρώσων.

Τι κάναμε εμείς για τα αδέρφια; ξεσηκωθήκαμε στα Ορλωφικά το 1770, χάσαμε ήρωες σαν τον εφοπλιστή της εποχής Δασκαλογιάννη, που θα ήταν χρήσιμοι λίγα χρόνια αργότερα όταν καταλάβαμε πως ότι ήταν να κάνουμε θα το κάναμε μοναχοί μας.

Ξεσηκωθήκαμε όταν κήρυξαν τον πόλεμο εναντίον της Τουρκίας, μέχρι και ο Βαυαρός Όθωνας είχε την πρόθεση να περάσει τα σύνορα και να ηγηθεί της επανάστασης ενώ αγγλικά πλοία στάθμευαν στον Πόρο, στο Ναύπλιο, στην Χαλκίδα και έριχναν τα φορτία Ελληνικών πλοίων στην θάλασσα.

550.000 ρούβλια έδωσε ο ευεργέτης Γρηγόρης Μαρασλής στον Τσάρο Νικόλαο για την αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας όταν οι Ρώσοι καταλάμβαναν την Κωνσταντινούπολη.

Τι έκαναν τα αδέρφια μας; Και ο πρεσβευτής της Ρωσίας ήταν ανάμεσα σε αυτούς που συντέλεσαν -όπως γράφει ο Καρολίδης- στο να υποταχθεί ο Όθωνας στο θέλημα των Άγγλων και να μη βοηθηθούν οι επαναστάτες στα τουρκοκρατούμενα μέρη.

Οι Ρώσοι και αργότερα Σοβιετικοί δεν έκαναν τίποτε άλλο από να πηγαίνουν μέχρι εκεί που εξυπηρετούνταν τα συμφέροντα τους, και δε δίσταζαν να πουλήσουν τους αφελείς που τους πίστευαν στο δευτερόλεπτο. Πολλά λόγια, ελάχιστα έργα, και φυσικά ποτέ δεν υπήρξαν προστάτες καμιάς ορθοδοξίας, προστάτες των σλαβικών συμφερόντων υπήρξαν και γι αυτό τα συμφέροντα των σλάβων στα Βαλκάνια διαχρονικά υπήρξαν προτεραιότητα τους.

Λαός που έχει μείνει στις προπαγάνδες που Ρώσοι πράκτορες έλεγαν στους υπόδουλους Έλληνες το 1770 για να τους ξεσηκώσουν και να τους πουλήσουν μετά, λαός που κομμάτι του έχει φτάσει στο σημείο να υποστηρίζει την ακεραιότητα της Τουρκίας σε βάρος των υπόδουλων εθνών της ακόμα και Ελλήνων, πιστεύοντας προπαγάνδες που είναι αντίθετες με την πραγματικότητα -και αυτό αποδεικνύεται εύκολα- προπαγάνδες που αναρωτιέσαι από ποιους πηγάζουν, και δεν καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα είναι έθνος ενώ η Τουρκία, η Συρία και το Ιράκ είναι τεχνητά σύνορα που δημιουργήθηκαν και διατηρούνται με την συνέργεια και την ανοχή όλων των νταβατζήδων, Άγλων, Αμερικανών, Σοβιετικών, Ρώσων, τέτοιος λαός δεν αξίζει να σωθεί.

Η μόνη λύση για ειρήνη στην Μέση Ανατολή είναι η αυτοδιάθεση των εθνών της. Η μόνη λύση για την απελευθέρωση όλων των εθνοτήτων της Τουρκίας είναι η συνεργασία των γηγενών, Ελλήνων-Κούρδων-Αρμενίων, αυτή που είχε ετοιμάσει ο μητροπολίτης Αμάσειας Γερμανός Καραβαγγέλης το 1922 αλλά οι υποταγμένες στους νταβατζήδες Ελληνικές κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρθηκαν.

Οι Αμερικανόδουλοι δεν είναι καλύτεροι, κανένας δούλος δεν είναι, αλλά αυτοί φθίνουν.

Εκμετάλλευση των συμφερόντων των νταβατζήδων, συνεργασία γηγενών, καμιά δουλεία, η μόνη λύση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail