Γιώργος Καραμπελιάς: Θέμα επιβίωσης του Ελληνισμού αν δεν αντιδράσουμε τώρα

Τη μεταβολή της Τουρκίας σε νέο Οθωμανικό κράτος επιχειρεί αυτή την ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 15 χρόνια, εκτιμά μιλώντας στο Ράδιο 9,84 κι στο Γιώργο Σαχίνη ο συγγραφέας πολιτικός αναλυτής Γιώργος Καραμπελιάς, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και την μαζικότητα της εκκαθάρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη στα σώματα ασφαλείας, το δικαστικό σώμα και επιχειρήσεις. Μιλά για σύγκρουση δομική στο εσωτερικό της Τουρκίας και επιχείρηση μετατροπής της σε κράτος ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου.

Για τον Ελληνισμό αναφέρει ότι βρίσκεται στο Ναδίρ του, με τη δημογραφική γήρανση στο κόκκινο και την ανάγκη ίδρυσης ενός νέου πολιτικού κινήματος για τον Ελληνισμό έξω από τα σχήματα Αριστεράς – Δεξιάς. Για τον ίδιο ξαναμπαίνει το ζήτημα του αυτόνομου κράτους καθώς ήδη η Ελλάδα είναι αποικία χρέους.

Λαύρος ο Γιώργος Καραμπελιάς και σε βάρος της ακολουθούμενης πολιτικής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τις αποκρατικοποιήσεις και την πώληση δημόσιας περιουσίας καθώς και για την ενδεχόμενη κατάργηση του ορίου 3% για την είσοδο στη βουλή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail